Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας (υπ.Υγείας): Με υψηλούς ρυθμούς προχωρούν οι εμβολιασμοί των υγειονομικών

Κικίλιας (υπ.Υγείας): Με υψηλούς ρυθμούς προχωρούν οι εμβολιασμοί των υγειονομικών
Παρά την covid 19 και την πίεση στο ΕΣΥ, τα ογκολογικά νοσοκομεία λειτουργούν κανονικά είπε ο κ.Κικίλιας
Τη θέση ότι με υψηλούς ρυθμούς προχωρούν οι εμβολιασμοί των υγειονομικών διατύπωσε ο υπουργός Υγείας, Β. Κικίλιας, ο οποίος επισκέφθηκε το εμβολιαστικό κέντρο στο Γενικό Αντικαρκινικό-Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Άγιος Σάββας».
«Ο "'Αγιος Σάββας" είναι για εμάς ένα κομβικό Ογκολογικό Νοσοκομείο και χαίρομαι που είχα την ευκαιρία σήμερα με τη διοίκηση, με το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό, να μπορέσω να έχω εικόνα του πώς προχωρούν οι εμβολιασμοί των υγειονομικών μας για την Covid-19.
Καταλαβαίνετε ότι σε ένα τέτοιο νοσοκομείο ειδικής υφής, είναι ακόμα πιο σημαντικό να εμβολιαστεί το προσωπικό, για να προστατεύσουμε σε ακόμα πιο υψηλό επίπεδο τους ασθενείς.
Παρά την Covid-19 και την τεράστια πίεση που δέχεται το Εθνικό Σύστημα Υγείας, τα ογκολογικά μας νοσοκομεία λειτουργούν κανονικά, φροντίζουμε τον κόσμο και μάλιστα βλέπω ότι οι εργαζόμενοι εδώ λειτουργούν με ιδιαίτερη αγάπη και συναίσθηση της ευθύνης» τόνισε ο κ.Κικίλιας.
Ο κ.Κικίλιας ανέφερε ότι προχωρά ο εμβολιασμός από τις κινητές ομάδες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας του υπουργείου Υγείας των φιλοξενουμένων σε γηροκομεία και κλειστές δομές φροντίδας, «γιατί η πρώτη μέριμνά μας είναι οι άνθρωποι που δεν μπορούν, οι άνθρωποι που δεν έχουν, οι άνθρωποι που διαβιούν σε ειδικές συνθήκες».
«Έτσι θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα.
Για μία ακόμα φορά να συστήσω υπομονή, όχι πολλά λόγια, μελέτη του προγραμματισμού που ξεδιπλώνεται και προσπάθεια μόνιμα να στηρίξουμε τους συμπολίτες μας» υποστήριξε ο κ.Κικίλιας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης