Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωρικάκος: Κάναμε πράξη 15 μεγάλες μεταρρυθμίσεις στο Υπ. Εσωτερικών με κορωνίδα την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού

Θεοδωρικάκος: Κάναμε πράξη 15 μεγάλες μεταρρυθμίσεις στο Υπ. Εσωτερικών με κορωνίδα την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού
Ανάρτηση του Τάκη Θεοδωρικάκου στα social media για τον ανασχηματισμό
Με αναφορές στο «πλούσιο και δημιουργικό έργο» που υλοποίησε κατά τη 18μηνη θητεία του στο υπουργείο Εσωτερικών ο Τάκης Θεοδωρικάκος με ανάρτησή του στα κοινωνικά μέσα εκφράζει ικανοποίηση για τη συμβολή του στην ενδυνάμωση της Τ.Α. και τον εκσυγχρονισμό του Δημοσίου «μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες». 
Παράλληλα εύχεται στην διάδοχη ηγεσία του υπουργείου, ευόδωση στην υλοποίηση των δρομολογημένων μεταρρυθμίσεων, υποσχόμενος την αμέριστη στήριξή του.
Ο Τάκης Θεοδωρικάκος αναφέρει τις 15 μεγάλες μεταρρυθμίσεις με κορωνίδα την ψήφο των Ελλήνων της διασποράς και τις θετικές αλλαγές που συντελέστηκαν για τους πολίτες «ενισχύοντας την εμπιστοσύνη ανάμεσα στον πολίτη και στο Κράτος». Ευχαριστεί τα εκατοντάδες στελέχη της Αυτοδιοίκησης από όλη την Ελλάδα, τον απλό κόσμο της Ν.Δ. για τις μάχες «ιδίως στα δύσκολα χρόνια της αντιπολίτευσης» και δηλώνει ότι θα συνεχίσει τον αγώνα ως βουλευτής της παράταξης «για τις ιδέες της ελευθερίας, της αλληλεγγύης και του υπεύθυνου πατριωτισμού».

Συγκεκριμένα επισημαίνει :
«Νιώθω υπερήφανος για το δημιουργικό, μεταρρυθμιστικό έργο στο υπουργείο Εσωτερικών.
15 μεγάλες μεταρρυθμίσεις και θετικές αλλαγές για τους πολίτες, έγιναν πράξη μέσα σε 18 μήνες, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη ανάμεσα στον πολίτη και στο Κράτος.
Κορωνίδα όλων, η κατοχύρωση στην πράξη του δικαιώματος των Ελλήνων να ψηφίζουν από τη χώρα στην οποία βρίσκονται με 288 ψήφους από το ελληνικό Κοινοβούλιο.
Οι Έλληνες ενωμένοι στον κόσμο!
Νιώθω βαθιά ικανοποίηση για τη συμβολή μου στην ενδυνάμωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της κοινωνικής πολιτικής της.
Για τον εκσυγχρονισμό του Δημοσίου και την αξιοκρατία, μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες.
Εκφράζω τις θερμές ευχές μου, στους συναδέλφους που αναλαμβάνουν το υπουργείο Εσωτερικών.
Θα έχουν την αμέριστη στήριξήγ μου, στην υλοποίηση των υπολοίπων μεταρρυθμίσεων που έχουμε δρομολογήσει.
Και ασφαλώς ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπέροχο, απλό κόσμο, της Νέας Δημοκρατίας για τις μάχες που δώσαμε ως τώρα, ιδίως στα δύσκολα χρόνια της αντιπολίτευσης.
Ως πολίτης και ως βουλευτής αυτής της μεγάλης λαϊκής μεταρρυθμιστικής παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, θα συνεχίσω να μάχομαι για τις ιδέες της ελευθερίας, της αλληλεγγύης και του υπεύθυνου πατριωτισμού!
Πάμε μπροστά!».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης