Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Βασιλακόπουλος: Πρόωρο να τα ανοίξουμε όλα στις 7/1 – Θα υπάρξει επιβάρυνση και δεν θα ξέρουμε από πού

Βασιλακόπουλος: Πρόωρο να τα ανοίξουμε όλα στις 7/1 – Θα υπάρξει επιβάρυνση και δεν θα ξέρουμε από πού
Ό,τι ισχύσει για την Παιδεία θα πρέπει να ισχύσει οριζόντια υποστήριξε ο κ.Βασιλακόπουλος
Τη θέση ότι είναι πρόωρο να ανοίξουν όλες οι δραστηριότητες μαζί στις 7 Ιανουαρίου διατύπωσε ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θ. Βασιλακόπουλος, ο οποίος σημείωσε ότι αν και υπάρχει πτωτική τάση στα κρούσματα, υπάρχει ακόμα πίεση στο σύστημα.
«Η κινητικότητα των εορτών θα αποτυπωθεί στα κρούσματα των επόμενων εβδομάδων.
Επομένως, αν στις 7 Ιανουαρίου πάμε να ξεκινήσουμε δεν θα έχουμε εικόνα αποτυπωμένη πλήρως του τι έγινε κατά την περίοδο των εορτών.
Νομίζω ότι είναι λίγο πρόωρο να τα ανοίξουμε όλα τότε, διότι όταν δούμε την επιβάρυνση που θα υπάρχει σίγουρα και εξαιτίας των εορτών και επειδή θα πηγαίνουμε σε πιο βαθύ χειμώνα, δεν θα ξέρουμε ποιο έφταιγε.
Δεν θα ξέρουμε ποια δραστηριότητα προκάλεσε το πρόβλημα, έτσι ώστε να αφήσουμε τις άλλες ελεύθερες» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Βασιλακόπουλος, ο οποίος σημείωσε πως η Ελλάδα κατάφερε να είναι σε πολύ καλή θέση στην Ευρώπη.
Αναφερόμενος στο άνοιγμα των σχολείων, ο κ.Βασιλακόπουλος υποστήριξε πως ό,τι ισχύσει για την παιδεία θα πρέπει να ισχύσει οριζόντια, ενώ εκτίμησε πως το καλοκαίρι θα φτάσουμε στην ανοσία και θα πετάξουμε τις μάσκες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης