Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση να σταματήσει να εμπαίζει το επιβατικό κοινό

tags :
ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση να σταματήσει να εμπαίζει το επιβατικό κοινό
Είναι η ώρα να περάσουν από τα μεγάλα λόγια, στα στοιχειώδη έργα, επισημαίνει για τη ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ
Να σταματήσει «τον εμπαιγμό σε βάρος των εργαζομένων αλλά και του επιβατικού κοινού» καλεί τη διοίκηση του ΟΑΣΘ ο αναπληρωτής τομεάρχης Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Χρήστος Γιαννούλης.
«Είναι η ώρα να περάσουν από τα μεγάλα λόγια, στα στοιχειώδη έστω έργα.
Η υπομονή πολιτών και εργαζομένων έχει πλέον εξαντληθεί», τονίζει ο κ. Γιαννούλης, σε ανακοίνωσή του με αφορμή την προειδοποιητική στάση εργασίας που έχουν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι του Οργανισμού για την προσεχή Δευτέρα.
«Η "ονειροχώρα" του ΟΑΣΘ, όπως μας την παρουσίασε ο κύριος Σκόδρας, ελάχιστη σχέση με την εικόνα που δίνουν οι εργαζόμενοι του Οργανισμού», σημειώνει, επισημαίνοντας -μεταξύ άλλων- την ύπαρξη πλήθους «λεωφορείων - ίδιας ηλικίας με τα προσφάτως αποκτηθέντα µέσω leasing - τα οποία βρίσκονται παροπλισμένα στα αμαξοστάσια για βλάβες κόστους ευτελών χρηματικών ποσών», έλλειψη φροντίδας για τη συντήρηση όσων λεωφορείων κυκλοφορούν, αδιαφορία για τα αιτήματα των εργαζομένων και μονομερείς ενέργειες περικοπής θεσμικών και μισθολογικών παροχών.
Σημειώνει ακόμη πως «στον ΟΑΣΘ, έναν μήνα μετά την ανάληψη της εξουσίας από τη ΝΔ, τον Αύγουστο του 2019, σταμάτησε η εφαρμογή των όρων της ισχύουσας συλλογικής σύμβασης εργασίας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης