Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρώτησαν τον Putin σε συνέντευξη Τύπου γιατί οι... Ρώσοι χάκερ δεν βοήθησαν τον Trump ώστε να κερδίσει τις εκλογές

Ρώτησαν τον Putin σε συνέντευξη Τύπου γιατί οι... Ρώσοι χάκερ δεν βοήθησαν τον Trump ώστε να κερδίσει τις εκλογές
Ο Putin υπογράμμισε ότι οι ισχυρισμοί περί δήθεν «ρωσικής ανάμειξης» στόχο έχουν μόνο να «καταστρέψουν σχέσεις» μεταξύ χωρών και αυτό συμβαίνει εξαιτίας εσωτερικών πολιτικών στις ΗΠΑ
Μια «ιδιαίτερη» ερώτηση υπέβαλαν δημοσιογράφοι τον Ρώσο πρόεδρο, Vl. Putin κατά την ετήσια Συνέντευξη Τύπου της χώρας.
Συγκεκριμένα τον ρώτησαν γιατί οι Ρώσοι χάκερ δεν βοήθησαν τον Trump ώστε να κερδίσει τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου 2020 στις ΗΠΑ.
«Γιατί Ρώσοι χάκερ δεν βοήθησαν τον Trump να κερδίσει τις εκλογές;» ρωτήθηκε από δημοσιογράφο ο Ρώσος ηγέτης ο οποίος απάντησε:
«Ρώσοι χάκερ δεν βοήθησαν τον Donald Trump να εκλεγεί αρχικά (σ.σ. το 2016) και ποτέ δεν υπήρξε παρέμβαση στις αμερικανικές εκλογές».
Συνεχίζοντας, ο Putin υπογράμμισε ότι οι ισχυρισμοί περί δήθεν «ρωσικής ανάμειξης» στόχο έχουν μόνο να «καταστρέψουν σχέσεις» μεταξύ χωρών και αυτό συμβαίνει εξαιτίας εσωτερικών πολιτικών στις ΗΠΑ.
«Η Μόσχα θεωρεί τον Joe Biden μορφωμένο άνθρωπο και ελπίζει ότι θα επιλύσει προβλήματα στις διμερείς σχέσεις με τη Ρωσία» υποστήριξε ο Putin.
Ο Ρώσος ηγέτης εκτίμησε μάλιστα ότι ο Trump δεν θα σταματήσει την πολιτική του δραστηριοποίηση μετά το αποτέλεσμα στις πρόσφατες αμερικανικές εκλογές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης