Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Γιώργος Τσαμασλής, δήμαρχος Θερμαϊκού: Ο Θερμαϊκός μπορεί να αναδειχθεί σε έναν δήμο άκρως τουριστικό

tags :
Γιώργος Τσαμασλής, δήμαρχος Θερμαϊκού: Ο Θερμαϊκός μπορεί να αναδειχθεί σε έναν δήμο άκρως τουριστικό
Τεχνολογικοί κολοσσοί έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για το Διεθνές Τεχνολογικό Πάρκο Θεσσαλονίκης
Για το Διεθνές Τεχνολογικό Πάρκο Θεσσαλονίκης, το ThessINTEC, το οποίο συγκεντρώνει το ενδιαφέρον τεχνολογικών κολοσσών, αλλά και για τα τουριστικά projects που βρίσκονται σε εξέλιξη μιλά σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9, ο Γιώργος Τσαμασλής, δήμαρχος Θερμαϊκού.
«Υπάρχει ενδιαφέρον μεγαλύτερο κι από αυτό που περιμέναμε εμείς στον αρχικό σχεδιασμό. Το ενδιαφέρον είναι πολύ έντονο από πολύ μεγάλες εταιρείες του διεθνούς επιχειρηματικού στερεώματος. Βλέπουμε, δηλαδή, να μας επισκέπτονται συνεχώς διάφοροι επενδυτές, να μας ζητάνε καινούργιους χώρους, δηλαδή επέκταση του υπάρχοντος χώρου, όπως είναι σχεδιασμένο το ThessINTEC. Αυτά είναι ενθαρρυντικά γιατί ακριβώς ο σχεδιασμός μας προχωρά με πολύ γρήγορα βήματα, έτσι που μέσα στο 2021 να αρχίσει ήδη η κατασκευή των υποδομών, διότι τώρα είμαστε στο στάδιο των μελετών», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Θερμαϊκού.
«Αυτό το Τεχνολογικό Πάρκο στις παρυφές του δημιουργεί ενυδρείο, υπάρχει το καινούργιο αθλητικό κέντρο, το ΚΑΠΠΑ, που είναι το μεγαλύτερο στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια με πισίνα για ΑμεΑ. Όλο το παραλιακό μέτωπο επανασχεδιάζεται προκειμένου να μπορούν να εγκατασταθούν ξενοδοχεία πεντάστερα. Γενικότερα υπάρχει έντονο το ενδιαφέρον, όπως υπάρχει, παραδείγματος χάρη, το παλιό κάμπινγκ της Αγίας Τριάδας, αυτό που βλέπετε πολλές φορές στις παλιές ελληνικές ταινίες. Αυτό σταμάτησε να είναι κάμπινγκ. Αυτό, όμως, είναι πολλά στρέμματα και είναι ανεκμετάλλευτο. Το έχει το ΤΑΙΠΕΔ και σε συνεργασία με τον δήμο είμαστε έτοιμοι αμέσως θα βγει και αυτό σε διαγωνιστική διαδικασία και προκειμένου να αναπτυχθεί μία άλλη μεγάλη τουριστική μονάδα μέσα σε αυτό», τονίζει ο Γιώργος Τσαμασλής, λέγοντας πως ο Θερμαϊκός μπορεί να αναδειχθεί σε έναν δήμο άκρως τουριστικό.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:
https://www.alpha989.com/Interview.aspx?a_id=88644

Πηγή: www.tourismatoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης