Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Μπενρουμπή (Protergia): Σταθερά τα τιμολόγια ρεύματος για όλο το 2021 - Στηρίζουμε την αγορά

tags :
Μπενρουμπή (Protergia): Σταθερά τα τιμολόγια ρεύματος για όλο το 2021 - Στηρίζουμε την αγορά
Protergia: Σταθερά τα τιμολόγια ρεύματος για το 2021
Αναφορικά με τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στην ενεργειακή αγορά, όπου οι πάροχοι εκφράζουν τις προθέσεις τους για αυξήσεις στα τιμολόγια λιανικής ο κ. Ντίνος Μπενρουμπή, γενικός διευθυντής της Protergia έκανε την εξής δήλωση:
«Η Protergia θα διατηρήσει σταθερά τα τιμολόγια για το σύνολο του 2021 σε όλες τις κατηγορίες των πελατών της με στόχο να στηρίξει την ενεργειακή αγορά αλλά και την ομαλή προσαρμογή στο target model».
Tα δεδομένα της αγοράς λόγω της απελευθέρωσης έχουν οδηγήσει σε διακυμάνσεις την χρηματιστηριακή αγορά ενέργειας, με αποτέλεσμα αρκετοί πάροχοι να προϊδεάζουν για αυξήσεις, στοιχείο το οποίο δεν θα βοηθήσει την δύσκολη συγκυρία αλλά και τον στόχο εξόδου της οικονομίας από την ύφεση.
Η αύξηση στα ενεργειακά τιμολόγια είναι από τις χειρότερες δυνατές εξελίξεις, καθώς θα είναι σε βάρος των νοικοκυριών αλλά και της μέσης τάσης, όπου μεσαίες επιχειρήσεις πραγματικά δίνουν αγώνα επιβίωσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες στην αυτή κατεύθυνση κινείται και το Υπουργείο Ενέργειας, όπου ο κ. Κωστής Χατζηδάκης έχει αναλάβει προσωπικά την εκτόνωση των ανοδικών πιέσεων με στόχο την αποφυγή κοινωνικών επιβαρύνσεων από αυξήσεις των τιμολογίων.

Πηγή: www.worldenergynews.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης