Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Facebook εξαγόρασε την start up Kustomer έναντι 1 δισ. δολ. για να επεκταθεί στο e-commerce

Η Facebook εξαγόρασε την start up Kustomer έναντι 1 δισ. δολ. για να επεκταθεί στο e-commerce
Το μέσο κοινωνικής δικτύωσης επεκτείνεται στο ηλεκτρονικό εμπόριο
Την εξαγορά της start-up εταιρείας εξυπηρέτησης πελατών Kustomer ανακοίνωσε η Facebook τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, καθώς η κίνηση αυτή αποτελεί μέρος της στρατηγικής του μέσου κοινωνικής δικτύωσης για την επέκτασή του στο ηλεκτρονικό εμπόριο.
Οι οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έγινε ευρύτερα γνωστές.
Η Wall Street Journal σε ρεπορτάζ της για την εξαγορά επισήμανε ότι η αποτίμηση της Kustomer στο πλαίσιο της συναλλαγής διαμορφώθηκε στο 1 δισ. δολάρια.
Η εφαρμογή της Kustomer επιτρέπει στις επιχειρήσεις να συγκεντρώνουν συνομιλίες πελατών από διάφορα κανάλια σε μία οθόνη όπου θα μπορούν μέσω της τεχνητής νοημοσύνης να αναλύουν την ανταπόκρισή τους σε υπηρεσίες και προϊόντα.
Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να αυτοματοποιούνται ορισμένες από τις απαντήσεις σε πελάτες όσον αφορά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά προϊόντων και υπηρεσιών.
Η εταιρεία προσφέρει ήδη τις υπηρεσίες της στο Facebook Messenger και στο Instagram.
Νωρίτερα φέτος, το Facebook ξεκίνησε το Shops, μια υπηρεσία που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να προβάλλουν και να πωλούν προϊόντα στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/bankingnews.gr/httpdocs/index.php:74) in /var/www/vhosts/bankingnews.gr/httpdocs/index.php on line 755