Πολιτική

ΚΚΕ: Να ενημερώσει με πλήρη διαφάνεια η κυβέρνηση για τον τρόπο καταγραφής των κρουσμάτων covid

tags :
ΚΚΕ: Να ενημερώσει με πλήρη διαφάνεια η κυβέρνηση για τον τρόπο καταγραφής των κρουσμάτων covid
Να ενημερώσει για τα κρούσματα σε χώρους δουλειάς καλεί την κυβέρνηση το ΚΚΕ
Να ενημερώσει χωρίς καθυστέρηση και με πλήρη διαφάνεια για τον τρόπο καταγραφής των κρουσμάτων κορωνοϊού καλεί την κυβέρνηση το ΚΚΕ.
«Ένας μόνο τρόπος υπάρχει για να σταματήσει η αμφισβήτηση για τον τρόπο καταγραφής των κρουσμάτων κι αυτός είναι η κυβέρνηση, χωρίς καθυστέρηση και με πλήρη διαφάνεια, να ενημερώσει για τα αναλυτικά στοιχεία και για τη διαδικασία που ακολουθείται σχετικά με την ενημέρωση του Εθνικού Μητρώου Ασθενών Covid-19.
Επίσης, να δημοσιοποιήσει τα πρακτικά της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, με βάση την οποία θα έπρεπε να λαμβάνονται και οι πολιτικές αποφάσεις.
Η διαφάνεια, όμως, δεν αφορά μόνο την επίμαχη καταγραφή των κρουσμάτων.
Αφορά και την ενημέρωση για κρούσματα σε μια σειρά κρίσιμους χώρους, όπως είναι οι χώροι δουλειάς, για τα οποία υπάρχουν επανειλημμένες καταγγελίες μαζικών φορέων για απόκρυψη και παραπληροφόρηση.
Διαφάνεια σημαίνει, επίσης, την ανάδειξη των προβλημάτων στο δημόσιο σύστημα υγείας, την οποία κάνουν οι υγειονομικοί, εισπράττοντας απ’ την κυβέρνηση πειθαρχικές διώξεις» αναφέρει το ΚΚΕ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/bankingnews.gr/httpdocs/index.php:74) in /var/www/vhosts/bankingnews.gr/httpdocs/index.php on line 755