Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Συνέντευξη τύπου της ομάδας του Trump για τις νομικές προσφυγές κατά του αποτελέσματος

ΗΠΑ: Συνέντευξη τύπου της ομάδας του Trump για τις νομικές προσφυγές κατά του αποτελέσματος
Θα δημοσιοποιηθούν οι επόμενες νομικές κινήσεις του Αμερικανού προέδρου Donald Trump - Ο  Rudy Giuliani θα παρουσιάσει τα στοιχεία που τεκμηριώνουν την εκλογική νοθεία 
Συνέντευξη Τύπου στα κεντρικά γραφεία των Ρεπουμπλικανών σκοπεύει να πραγματοποιήσει αργά την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου η νομική ομάδα της του εκλογικού του επιτελείου όπως επισήμανε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump σε ένα tweet.
Ο ίδιος δήλωσε ότι συνεχίζει τη μακροχρόνια νομική εκστρατεία αμφισβήτησης της νίκης του Δημοκρατικού Joe Biden στις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.
Ο Trump είπε ότι θα καθορίσει «έναν πολύ σαφή και βιώσιμο δρόμο προς τη νίκη».
Νομική νίκη την πιθανότητα της οποίας οι περισσότεροι νομικοί εμπειρογνώμονες αμφισβητούν.

"Στρωμένος ο δρόμος" για την αμφισβήτηση του εκλογικού αποτελέσματος

Μεταξύ αυτών που θα εμφανιστούν είναι ο δικηγόρος του Trump, Rudy Giuliani, ο οποίος έχει επανειλημμένα ισχυριστεί ότι στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου έγινε εκτεταμένη νοθεία καθώς και έγιναν σημαντικές παρατυπίες, συμφωνα με το δημισίευμα του πρακτορείου Bloomberg.
Ο Giuliani, ο οποίος ηγείται της νομικής ομάδας του προέδρου Trump και η νομική σύμβουλος της εκλογικής επιτροπής του Trump, Jenna Ellis, θα εμφανιστούν το μεσημέρι (ώρα ΗΠΑ, τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας) στα γραφεία της Εθνικής Επιτροπής των Ρεπουμπλικανών στην Ουάσιγκτον.
Ο Trump έγραψε την Πέμπτη (18/11) σε tweet του ότι η συνέντευξη τύπου θα δείξει «έναν πολύ σαφή και βιώσιμο δρόμο προς τη νίκη.
Τα κομμάτια (του παζλ) συμπληρώνουν την τελική εικόνα».
Την Τετάρτη, ο Giuliani κατήγγειλε σε ομοσπονδιακό δικαστή στην Πενσιλβάνια εκλογική νοθεία χιλιάδων ψήφων.
Ο Γενικός Εισαγγελέας της Πενσιλβανία Josh Shapiro, Δημοκρατικός, δήλωσε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποστηρίζουν την εκλογική νοθεία.
Ο Giuliani έχει επίσης καταγγείλει ότι οι Ρεπουμπλικανοί εκλογικοί αντιπρόσωποι δεν παρακολούθησαν τη διαδικασία καταμέτρησης των ψήφων. Εικόνα

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης