Τελευταία Νέα
Διεθνή

Biden (ΗΠΑ): Την επόμενη εβδομάδα η ενημέρωσή του για θέματα εθνικής ασφάλειας

Biden (ΗΠΑ): Την επόμενη εβδομάδα η ενημέρωσή του για θέματα εθνικής ασφάλειας
Η έλλειψη ενημερώσεων από τις υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ θα μπορούσε να πλήξει τις προετοιμασίες της ομάδας του Biden ενόψει την ανάληψης των καθηκόντων του, τόνισε η εκπρόσωπός του
Ο Joe Biden θα ενημερωθεί από ειδικούς στον τομέα της εθνικής ασφάλειας την επόμενη εβδομάδα, ανακοίνωσε η Jenn Psaki, η πρώην εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, επί προεδρίας Barack Obama, η οποία μετέχει στη μεταβατική ομάδα του Δημοκρατικού εκλεγμένου προέδρου.
Η έλλειψη ενημερώσεων από τις υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ θα μπορούσε να πλήξει τις προετοιμασίες της ομάδας του Biden ενόψει την ανάληψης των καθηκόντων του, τόνισε.
Η Psaki είπε επίσης ότι ο Biden συζήτησε αυτήν την εβδομάδα με τους συμβούλους του για το ποιοι θα αναλάβουν τα υπουργεία της κυβέρνησής του.
Θα συνεχίσει, όπως τόνισε, να συνεργάζεται με το Κογκρέσο για το οικονομικό πακέτο ανάκαμψης που σχεδιάζεται ώστε να δοθεί ώθηση στην οικονομία λόγω της κρίσης του νέου κορωνοϊού και ανυπομονεί να συζητήσει με τον Mitch McConnell, τον επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων στη Γερουσία.
Αργότερα σήμερα η εκστρατεία του Biden θα κάνει μια ενημέρωση σχετική με τις δικαστικές εξελίξεις σε ό,τι αφορά τα εκλογικά αποτελέσματα.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης