Τελευταία Νέα
Διεθνή

Musk (Tesla): Βρέθηκα θετικός σε 2 τεστ κορωνοϊού, ενώ αρνητικός σε άλλα 2 την ίδια ημέρα

tags :
Musk (Tesla): Βρέθηκα θετικός σε 2 τεστ κορωνοϊού, ενώ αρνητικός σε άλλα 2 την ίδια ημέρα
Κάτι εξαιρετικά ψεύτικο συμβαίνει, υποστήριξε με tweet ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla αναφορικά με τα γρήγορα τεστ διάγνωσης κορωνοϊού
Την ακρίβεια των γρήγορων τεστ για τον COVID-19 αμβισβητεί οΔιευθύνων Σύμβουλος της Tesla, Elon Musk, αφού όπως ισχυρίστηκε ότι τα αποτελέσματα σε τέσσερις δοκιμές, έδειξαν ότι είναι θετικός δύο φορές και στη συνέχεια αφού υποβλήθηκε σε άλλα δύο βρέθηκε αρνητικός, μέσα στην ίδια ημέρα.
"Κάτι εξαιρετικά ψεύτικο συμβαίνει. Έκανα τεστ για covid τέσσερις φορές σήμερα (13/11).
Δύο ήταν αρνητικά, δύο βγήκαν θετικά.
Ίδια μηχανή, ίδια δοκιμή, ίδια νοσοκόμα.
Ταχεία δοκιμή αντιγόνου από το BD", δήλωσε ο Musk σε ένα tweet, πιθανώς αναφερόμενος στην ταχεία δοκιμή αντιγόνων των Becton Dickinson and Co.
Ο Musk, ο οποίος πραγματοποίησε γρήγορα τεστ αντιγόνου την Πέμπτη 12/11, δήλωσε ότι περιμένει επίσης αποτελέσματα από τεστ αλυσιδωτής αντίδρασης πολυμεράσης (PCR) από διαφορετικά εργαστήρια.
Όταν ρωτήθηκε από έναν χρήστη του Twitter εάν έδειξε συμπτώματα, ο Musk είπε ότι είχε συμπτώματα «τυπικού κρυολογήματος».
"Τίποτα ασυνήθιστο μέχρι τώρα", πρόσθεσε ο Musk
Νωρίτερα αυτό το μήνα (Νοέμβριος 2020), η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) δήλωσε ότι προειδοποιεί το προσωπικό του κλινικού εργαστηρίου και τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης ότι μπορεί να προκύψουν ψευδώς θετικά αποτελέσματα με δοκιμές αντιγόνου COVID-19.
Ο Musk είχε προηγουμένως επικρίνει περιορισμούς και lockdown που σχετίζονται με τον κορωνοϊό αναφέροντας τους ως "φασιστικούς" και παραβίαση της ατομικής ελευθερίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης