Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Τι απαντά η Melania Trump μετά τις έντονες φήμες περί διαζυγίου

ΗΠΑ: Τι απαντά η Melania Trump μετά τις έντονες φήμες περί διαζυγίου
Η εκπρόσωπος της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ απαντά στις φήμες που θέλουν τη Melania να είναι έτοιμη να ζητήσει διαζύγιο από τον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ
Απάντηση, μέσω της εκπροσώπου της, δίνει η Melania Trump στις φήμες που την θέλουν να μετρά ακόμη και τα λεπτά μέχρι να ζητήσει διαζύγιο από τον σύζυγό της Donald.
Η εκπρόσωπος της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ απαντά στις φήμες που θέλουν τη Melania να είναι έτοιμη να ζητήσει διαζύγιο από τον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ.
Η εκπρόσωπςο της, σημειώνει πως όλα εντάσσονται στο πλαίσιο της επίθεσης που δέχεται η Πρώτη Κυρία από την πρώην βοηθό του Αμερικανού Προέδρου, Newman.
Παράλληλα, κάνει λόγο για «εκδικητική» στάση της Newman «ειδικά μετά τις ευκαιρίες που της έδωσε ο Πρόεδρος» να εξιλεωθεί.

Οι φήμες που διχάζουν

Σε πρόσφατη τοποθέτησή της η Newman είχε ισχυριστεί πως η Melania Trump μετρά ακόμη και τα λεπτά για να μπορέσει να ζητήσει διαζύγιο από τον σύζυγό της, ενώ έκανε και λόγο για «πολύ παράξενη σχέση» μεταξύ των δύο.
Επιπλέον, η Newman είπε πως ο Πρόεδρος μπορεί να εκδικηθεί τη σύζυγό του εάν ζητήσει διαζύγιο όσο κατέχει την εξουσία, αφαιρώντας της ακόμη και την αμερικανική υπηκοότητα που έλαβε μετά τον γάμο τους.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν φήμες σχετικά με τη σχέση του Πρώτου Ζεύγους των ΗΠΑ.
Η πρώην σύμβουλος της Melania Trump  και προσωπική φίλη της,είχε στο παρελθόν επισημάνει πως ο γάμος τους είναι «προϊόν συναλλαγής» και οι δύο τους κοιμούνται σε ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης