Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Quest Συμμετοχών: ΕΓΣ την 1/12 για έγκριση διανομής τμήματος αδιανέμητων κερδών προηγούμενων χρήσεων

tags :
Quest Συμμετοχών: ΕΓΣ την 1/12 για έγκριση διανομής τμήματος αδιανέμητων κερδών προηγούμενων χρήσεων
Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Quest Συμμετοχών θα πραγματοποιηθεί την 1η Δεκεμβρίου με αντικείμενο την έγκριση  διανομής τμήματος  αδιανέμητων κερδών προηγούμενων χρήσεων
Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Quest Συμμετοχών θα πραγματοποιηθεί την 1η Δεκεμβρίου με αντικείμενο την έγκριση  διανομής τμήματος  αδιανέμητων κερδών προηγούμενων χρήσεων ποσού  10.722.268,80 ευρώ και την παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας  για την υλοποίηση της απόφασης.
Ειδικότερα, όπως σημειώνει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, μετά από απόφαση του Διοικητικού  Συμβουλίου, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 1 Δεκεμβρίου 2020,  ημέρα  Τρίτη και  ώρα  14:00  μ.μ.,  στην  έδρα  της  Εταιρείας,  στο  Δήμο  Καλλιθέας Αττικής και ειδικότερα στο κτίριο γραφείων της θυγατρικής εταιρείας "Uni Systems M.A.E." επί της οδού Αλ. Πάντου 19‐23 (αίθουσα εκδηλώσεων, ισόγειο), για να συζητήσουν και λάβουν απόφαση επί των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης:
1. Έγκριση  διανομής  τμήματος  αδιανέμητων  κερδών  προηγούμενων  χρήσεων ποσού  10.722.268,80 ευρώ ‐ Παροχή εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας  για την υλοποίηση της αποφάσεως.
2. Διάφορα – Ανακοινώσεις.  

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης