Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η άλλη εικόνα των Αμερικανικών εκλογών (3/11) - Καταστήματα «οχυρώνονται» υπό τον φόβο επεισοδίων

Η άλλη εικόνα των Αμερικανικών εκλογών (3/11) - Καταστήματα «οχυρώνονται» υπό τον φόβο επεισοδίων
Πρωτοφανείς εικόνες: Σε πολλές πόλεις στις ΗΠΑ λιανοπωλητές, γραφεία και γκαλερί τέχνης βάζουν κόντρα πλακέ στα παράθυρα και τις πόρτες τους για να προστατεύσουν τα εμπορεύματά τους υπό τον φόβο του χάους
Επιχειρήσεις σε ολόκληρη την Αμερική προσπαθούν να σώσουν την περιουσία τους, πριν από το ενδεχόμενο χάους μετά τις Αμερικανικές εκλογές (3/11), ενώ την ίδια ώρα ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας προετοιμάζονται για την αντιμετώπιση λεηλασιών και ταραχών.

Σε πολλές πόλεις στις ΗΠΑ από χθες (2/11), λιανοπωλητές, γραφεία και γκαλερί τέχνης βάζουν κόντρα πλακέ στα παράθυρα και τις πόρτες τους για να προστατεύσουν τα εμπορεύματά τους λίγο πριν τις Αμερικανικές εκλογές υπό τον φόβο του χάους που μπορεί να προκληθεί, ανεξάρτητα από το ποιος υποψήφιος θα κερδίσει.

Δείτε φωτογραφίες από την «καρδιά» των ΗΠΑ

Image
Image
Image

Κίνδυνος να επικρατήσει χάος

Η αμερικανική κυβέρνηση προετοιμάζεται για οποιεσδήποτε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, συμπεριλαμβανομένης της εκτεταμένης κοινωνικής αναταραχής μετά από τα εκλογικά αποτελέσματα στις 3 Νοεμβρίου, ενώ η Εθνική Φρουρά έχει αναπτυχθεί σε πολλές πολιτείες.
Οι φόβοι για χάος λόγω των εκλογών υποχρέωσαν πολλούς κυβερνήτες να ενεργοποιήσουν την εθνική φρουρά ώστε να αποτραπούν επεισόδια.
Και στο Όρεγκον, η κυβέρνηση Kate Brown, για δεύτερη φορά σε δύο μήνες, κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την περιοχή του μετρό του Πόρτλαντ, επικαλούμενη πιθανή κοινωνική ενόψει εκλογών.
Οι κυβερνήτες έχουν επίσης κινητοποιήσει τις δυνάμεις της Εθνικής Φρουράς στο Τέξας, την Αλαμπάμα και την Αριζόνα σε μεγάλες πόλεις στις αντίστοιχες πολιτείες τους εν αναμονή της βίας.
Εικόνα
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης