Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ανθρώπινο λάθος και μηχανικό πρόβλημα οδήγησαν στον θάνατο 26 ανθρώπων κατά τη συντριβή Antonov τον Σεπτέμβριο

Ανθρώπινο λάθος και μηχανικό πρόβλημα οδήγησαν στον θάνατο 26 ανθρώπων κατά τη συντριβή Antonov τον Σεπτέμβριο
Αποτελέσματα της έρευνας για την συντριβή του ουκρανικού αεροσκάφους, Antonov An-26
Προβλήματα στον κινητήρα, αλλά και ανθρώπινου λάθους, προκάλεσαν τη συντριβή του ουκρανικού στρατιωτικού αεροσκάφους, που είχε ως συνέπεια την απώλεια 26 ανθρώπων τον Σεπτέμβριο του 2020, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σήμερα 28/10/2020 ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ουκρανίας, ανακοινώνοντας τα αποτελέσματα της έρευνας.
Ένα μεταγωγικό αεροσκάφος Antonov An-26 στο οποίο επέβαιναν σπουδαστές της αεροπορικής ακαδημίας συνετρίβη και έπιασε φωτιά κοντά σε αυτοκινητόδρομο στα βορειοανατολικά της Ουκρανίας, ενώ προσπαθούσε να προσγειωθεί στη διάρκεια μιας εκπαιδευτικής άσκησης.

www.bankingnews.grΈνας συνδυασμός παραγόντων, συμπεριλαμβανομένων προβλημάτων στον κινητήρα, αλλά και ανθρώπινου λάθους, προκάλεσαν τη συντριβή του ουκρανικού στρατιωτικού αεροσκάφους, που είχε ως συνέπεια το θάνατο 26 ανθρώπων το Σεπτέμβριο, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σήμερα ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ουκρανίας, ανακοινώνοντας τα αποτελέσματα της έρευνας.

Ένα μεταγωγικό αεροσκάφος Antonov An-26 στο οποίο επέβαιναν σπουδαστές της αεροπορικής ακαδημίας συνετρίβη και έπιασε φωτιά κοντά σε αυτοκινητόδρομο στα βορειοανατολικά της Ουκρανίας, ενώ προσπαθούσε να προσγειωθεί στη διάρκεια μιας εκπαιδευτικής άσκησης.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης