Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ηχητικό ντοκουμέντο ενοχοποιεί τον Hunter Biden - Το deal με κινέζο αρχικατάσκοπο και η συμφωνία των 4 δισ. δολ.

Ηχητικό ντοκουμέντο ενοχοποιεί τον Hunter Biden  - Το deal με κινέζο αρχικατάσκοπο και η συμφωνία των 4 δισ. δολ.
Ο γιος του Joe Biden παραδέχεται ότι συζητούσε με υψηλόβαθμο Κινέζο κατάσκοπο και εμπλέκεται με τον πατέρα του ως ουσιώδης μάρτυρας σε ποινική υπόθεση
Ένα ηχητικό ντοκουμέντο που κατέχει σε αποκλειστικότητα το National Pulse αποκαλύπτει ότι ο Hunter Biden συζητούσε για επιχειρηματικό deal με έναν Κινέζο αξιωματούχο των υπηρεσιών κατασκοπίας και πώς ο συνεργάτης του Devon Archer επικαλέστηκε τον ίδιο και τον πατέρα του Joe ως μάρτυρες σε μια δικαστική διένεξη στη Νέα Υόρκη.
Ο Hunter Biden - σε ένα ηχητικό ντοκουμένο με την ονομασία «Most Genius Shit Ever» - φαίνεται να απευθύνεται στον Patrick Ho, ο οποίος ήταν πρώην γραμματέας Εσωτερικών Υποθέσεων στο Χονγκ Κονγκ, ως «επικεφαλής των Κινέζων κατασκόπων», εκφράζοντας το παράπονό του για το γεγονός ότι ο συνεργάτης του Ye Jianming, στέλεχος της CEFC China Energy, είχε εξαφανιστεί.
Ο Ho συμμετείχε επίσης στις δραστηριότητες της CEFC, όπως αρχικά αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ της New York Post και η είδηση επιχειρήθηκε να λογοκριθεί τόσο από τα μεγάλα media όσο και από του τεχνολογικούς «γίγαντες», μεταξύ άλλων το Facebook και το Twitter.

Καταρρέει το αφήγημα

Το ηχητικό αυτό ντοκουμέντο «καίει» το αφήγημα των mainstream media ότι ο σκληρός δίσκος με τα στοιχεία που ενοχοποιούν τον Hunter είναι «ψεύτικος» είτε δεν εμπλέκει τον Hunter ή τον Joe Biden σε ποινικά κολάσιμες πράξεις είτε σε επιχειρηματικές συμφωνίες με το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα.
Επιπλέον ο παλαιόθεν συνεταίρος σε επιχειρήσεις του Hunter Devon Archer κάλεσε τον ίδιο και τον πατέρα του Joe ως ουσιώδεις μάρτυρες «σε ποινική υπόθεση».

Συγκεκριμένα στην ηχογράφηση ακούγονται τα εξής

«Με κάλεσε ο πατέρας μου για να μου πει ότι οι New York Times θέλουν αν επικοινωνήσουν με μένα, αλλά ο παλιός μου σύντροφος Eric, ο οποίος κυριολεκτικά μου κάνει κακό εδώ και πολύ καιρό, είναι αυτός που παίρνει τις κλήσεις επειδή ο πατέρας μου δεν θα σταματήσει να στέλνει τις κλήσεις προς αυτόν…
Έχω έναν άλλο δημοσιογράφο των New York Times που ζητάει την εκπροσώπηση του Patrick Ho - του γαμημένου αρχηγού κατασκοπείας της Κίνας που ξεκίνησε την εταιρεία που ίδρυσε ο συνεργάτης μου, αξίας 323 δις. δολαρίων, και τώρα λείπει.
Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο λείπει και ήταν ο σύντροφός μου.
Έλειπε από την τελευταία φορά που τον είδα 58 εκατομμυρίων στο διαμέρισμά του δολαρίων για μια συμφωνία 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την κατασκευή του μεγαλύτερου γαμημένου λιμανιού LNG στον κόσμο.
Με καλεί από τη Νέα Υόρκη ο ίδιος ο Γενικός Εισαγγελέας των ΗΠΑ.
Ο καλύτερος επιχειρηματικός μου συνέταιρος, ο Devon με κάλεσε μάρτυρα και τον πατέρα μου χωρίς να μου πει σε μία ποινική υπόθεση».

Η παραπάνω ηχογράφηση προστίθεται στη σειρά των αποκαλύψεων που έκανε το The National Pulse για την οικογένεια Biden, συμπεριλαμβανομένης αυτής όσον αφορά τον γιο του πρώην αντιπροέδρου ο οποίος χρησιμοποιεί την πρόσβαση του στο Λευκό οίκο με αντάλλαγμα τη διαμονή σε πολυτελή θέρετρα και έργα τέχνης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης