Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ευρεία, άμεση και αυξανόμενη η ανταπόκριση των επιχειρήσεων στο myData Connector της Data Communication

tags :
Ευρεία, άμεση και αυξανόμενη η ανταπόκριση των επιχειρήσεων στο myData Connector της Data Communication
Εταιρείες, όπως οι Deloitte, Fashion Box (REPLAY), UCB και Gilead Sciences, έχουν ήδη ξεκινήσει την υλοποίηση διασύνδεσης με την πλατφόρμα MyDATA
Το myData Connector, η καινοτόμα SaaS λύση της Data Communication, για την άμεση διασύνδεση των μηχανογραφικών συστημάτων των επιχειρήσεων με την πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ, βρήκε ευρύτατη και ολοένα αυξανόμενη ανταπόκριση από πολυεθνικές εταιρείες και μεγάλους παίκτες της αγοράς, ιδιαίτερα στους κλάδους Auditing, Retail, Φαρμάκου & Ασφαλειών, στο πλαίσιο της υποχρεωτικής διαβίβασης παραστατικών στην πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ από 01/01/2021.
Εταιρείες, όπως οι Deloitte, Fashion Box (REPLAY), UCB και Gilead Sciences, έχουν ήδη ξεκινήσει την υλοποίηση διασύνδεσης με την πλατφόρμα MyDATA με συνεργάτη την Data Communication, από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές λογισμικού και Microsoft Gold Partner, στοχεύοντας στην πλήρη εναρμόνισή τους με τις απαιτήσεις τήρησης Ηλεκτρονικών Βιβλίων ΑΑΔΕ, αποφεύγοντας πολύπλοκες, δαπανηρές και χρονοβόρες αναβαθμίσεις στο υφιστάμενο μηχανογραφικό τους σύστημα.
Το myData Connector, middleware εργαλείο μεταξύ του ERP της επιχείρησης και της πλατφόρμας myDATA, είναι συμβατό με κάθε ERP σύστημα τρίτου κατασκευαστή, επιτρέποντας άμεση ευθυγράμμιση των επιχειρήσεων εύκολα, με απόλυτη ασφάλεια και χαμηλό κόστος. Λύση ήδη up and running, παρέχει άμεσα τη δυνατότητα πιλοτικής διαβίβασης στις επιχειρήσεις που το επέλεξαν, ενσωματώνοντας παράλληλα την ισχυρή τεχνογνωσία και την 30+ετή εμπειρία της Data Communication στην παροχή λογιστικών λύσεων για την ελληνική αγορά. Συγκεκριμένα, η λύση αυτοματοποιεί πλήρως το σύνολο των αναγκών της διαχείρισης Ηλεκτρονικών Βιβλίων ΑΑΔΕ μέσα από ένα κεντρικό, ενιαίο σύστημα, χωρίς να απαιτεί καμία αλλαγή στο σύστημα μηχανογράφησης της επιχείρησης, στο Λογιστικό Σχέδιο, το Μητρώο Συναλλασσόμενων ή τον τρόπο καταχώρησης των παραστατικών.
Επιπλέον, το myData Connector συμβάλλει σε σημαντική μείωση 50% του συνολικού κόστους επένδυσης (TCO), όντας SaaS λύση στο Microsoft Azure, που δεν απαιτεί επενδύσεις σε εξοπλισμό ή υποδομές, διατίθεται με ευέλικτη αδειοδοτική πολιτική και αναβαθμίζεται αυτόματα χωρίς κόστος. Οι επιχειρήσεις διασφαλίζουν, επιπρόσθετα, εξοικονόμηση χρόνου 80% και σημαντική μείωση πολυπλοκότητας με την άμεση εγκατάσταση, τη minimum αρχικοποίηση και τη γρήγορη εξοικείωση χρηστών, λόγω του γνώριμου Microsoft περιβάλλοντος της εφαρμογής.
Τέλος, το myData Connector διασφαλίζει μέγιστη προστασία και αξιοπιστία των διαβιβαζόμενων δεδομένων με τα προηγμένα πρωτόκολλα ασφάλειας Microsoft Azure, ενώ έχει πιστοποιηθεί για την ασφάλειά του από την SPACE Hellas.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης