Τελευταία Νέα
Οικονομία

Συμμετοχή Σταϊκούρα τη Δευτέρα 12/10 στην Ετήσια Σύνοδο του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας

Συμμετοχή Σταϊκούρα τη Δευτέρα 12/10  στην Ετήσια Σύνοδο του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας
O Χρ. Σταϊκούρας τη Δευτέρα 12/10 θα λάβει μέρος σε κλειστή συζήτηση για τη δημοσιονομική πολιτική στις ανεπτυγμένες οικονομίες της Ευρώπης, μαζί με τη Γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ,  Kristalina Georgieva
Στην Ετήσια Σύνοδο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας, η οποία πραγματοποιείται από αύριο, Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, μέσω τηλεδιάσκεψης, θα συμμετάσχει ο Υπουργός Οικονομικών , Χρ. Σταϊκούρας.
Στο πλαίσιο της Συνόδου, ο Υπουργός Οικονομικών θα λάβει μέρος, αύριο, σε κλειστή συζήτηση για τη δημοσιονομική πολιτική στις ανεπτυγμένες οικονομίες της Ευρώπης, μαζί με τη Γενική Διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου,  κα. Kristalina Georgieva.
Επίσης, την προσεχή Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου, θα έχει τηλεδιάσκεψη με τον νέο Διευθυντή του Ευρωπαϊκού Τμήματος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, κ. Alfred Kammer.
Παράλληλα, ο κ. Σταϊκούρας θα πραγματοποιήσει διακριτές διαδικτυακές συναντήσεις με επενδυτικούς και τραπεζικούς ομίλους, όπως είναι, μεταξύ άλλων, η HSBC, η Citigroup, η Nomura, η Société Générale, η BNP Paribas, η Morgan Stanley, η Barclay’s και η Pimco.
Τέλος, ο Υπουργός Οικονομικών θα συμμετάσχει στις εργασίες της Συμμαχίας Υπουργών Οικονομικών για Κλιματικές Δράσεις, της οποίας η Ελλάδα, από πέρυσι, είναι τακτικό μέλος.
Υπενθυμίζεται ότι στόχος της Συμμαχίας είναι η προώθηση ισχυρών συλλογικών δράσεων σχετικά με την κλιματική αλλαγή και την αντιμετώπιση των επιπτώσεών της.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης