Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το δόγμα Trump τρίτο υποψήφιο για Nobel Ειρήνης - Τι αναφέρει ο πρόεδρος των ΗΠΑ

tags :
Το δόγμα Trump τρίτο υποψήφιο για Nobel Ειρήνης - Τι αναφέρει ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Επιβεβαιώθηκε η υποψηφιότητα του προέδρου των ΗΠΑ, Donald Trump για το Νόμπελ Ειρήνης, όπως αναφέρει ο ίδιος ο Trump ανάρτηση του στο twitter.
«Το δόγμα Trump» δίνει στον Donald Trump την τρίτη υποψηφιότητα για το Νόμπελ Ειρήνης» αναφέρει tweet που επικαλείται ο Trump, ο οποίος αναφέρει πως το αναρτά γιατί δεν πρόκειται να παιχθεί η είδηση αυτή από κανένα μεγάλο ΜΜΕ.
Σημειώνεται πως η υποψηφιότητα του Trump για το Νομπέλ Ειρήνης υπεβλήθη κυρίως για τη συμφωνία του Ισραήλ με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ενώ παράλληλα αναφέρονται οι σημαντικές προσπάθειες που έχει καταβάλλει ο Trump για την επίλυση διαφορών παγκοσμίως.
Συγκεκριμένα, ο Νορβηγός βουλευτής που πρότεινε την υποψηφιότητα του Trump είχε επαινέσει τον πρόεδρο των ΗΠΑ για την απόσυρση μεγάλου αριθμού στρατιωτικών δυνάμεων από τη Μέση Ανατολή.
Τον περασμένο Ιανουάριο ο Trump είχε ισχυριστεί ότι έπρεπε ο ίδιος να πάρει το Νομπέλ Ειρήνης για το 2020 αντί του Αιθίοπα πρωθυπουργού Αμπι Αχμέντ, δηλώνοντας ότι ο ίδιος είχε σώσει την Αιθιοπία και όχι ο πρωθυπουργός της.


Image

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης