ΜέΡΑ25: Εξοργιστική η νέα λίστα Πέτσα – Η κυβέρνηση δίνει λευκή επιταγή στους καναλάρχες

ΜέΡΑ25: Εξοργιστική η νέα λίστα Πέτσα – Η κυβέρνηση δίνει λευκή επιταγή στους καναλάρχες
ΜέΡΑ25: Εξοργιστική η νέα λίστα Πέτσα
Ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 καταγγέλλει την κυβέρνηση ότι ενώ «δίνει λευκή επιταγή στους «καναλάρχες», επιφυλάσσει μηδενική επιταγή για το δημόσιο σύστημα υγείας, την παιδεία, τα μέσα μεταφοράς, την εργασία κ.ο.κ».
Η νέα "λίστα Πέτσα" προσθέτει ο κ. Κριθαρίδης «που νομοθετείται σήμερα στο σχέδιο νόμου για την αποζημίωση των πληγέντων από τον "Ιανό", είναι εξοργιστική από τη στιγμή κιόλας που δίνει μόλις κάποια ψίχουλα στους πληγέντες της καταστροφής και θέτει τέτοιες προϋποθέσεις που εξαιρούν πολλούς από αυτούς».
Το ΜέΡΑ25 τονίζει ότι «αντί η Κυβέρνηση να χρησιμοποιήσει το νομοθετικό πλαίσιο που της δίνει την δυνατότητα να προβάλουν τα μέσα δωρεάν τα μηνύματα αυτά για την υγεία, επιμένει στην γενναιοδωρία προς την ολιγαρχία».
Όπως ακριβώς κάνει και με τις ΜΕΘ, επισημαίνει ο Μιχάλης Κριθαρίδης, «όπου αντί να επιτάξει τις ιδιωτικές κλινικές - κάτι που μπορεί να κάνει με βάση το Σύνταγμα στη περίπτωση αυτή - επιλέγει να χρυσοπληρώσει τους «κλινικάρχες», όταν για την δημόσια υγεία, την παιδεία, αλλά και τις αποζημιώσεις των πληγέντων του Ιανού «δεν έχει».

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS