Νέα εκτελεστική επιτροπή στην Ένωση Ελλήνων Τραπεζιτών Βρετανίας

Νέα εκτελεστική επιτροπή στην Ένωση Ελλήνων Τραπεζιτών Βρετανίας
Νέα εκτελεστική επιτροπή στην Ένωση Ελλήνων Τραπεζιτών Βρετανίας - Πρόεδρος και επικεφαλής της επιτροπής ο κ. Λούης Λοϊζου
Η Ένωση Ελλήνων Τραπεζιτών Μεγάλης Βρετανίας «Hellenic Bankers Association – UK (HBA-UK)» ανακοινώνει τη νέα σύνθεση της Εκτελεστικής Επιτροπής ακολουθούμενη από την αναδιάταξη των αρμοδιοτήτων των μελών της και την σύσταση των κατωτέρω λειτουργικών Επιτροπών. Η ακόλουθη νέα σύσταση της Εκτελεστικής Επιτροπής, θα έχει θητεία 2 ετών.
1. Λούης Λοΐζου – Πρόεδρος και Επικεφαλής της Εκτελεστικής Επιτροπής
2. Βίκη Φωτοπούλου – Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων
3. Αργύρης Χατζηλιάς – Επικεφαλής της Επιτροπής Διαχείρισης
4. Μαρίνος Βάθης - Επικεφαλής της Επιτροπής Ανάπτυξης & Φιλανθρωπιών
5. Γρηγόρης Χατζηγρηγοριάδης - Επικεφαλής της Επιτροπής Επικοινωνίας
6. Μιχάλης Δημόπουλος - Επικεφαλής της Επιτροπής Εκδηλώσεων
7. Ξενοφών Ζαχαρούδης - Επικεφαλής της Επιτροπής Οικονομικών
Η Εκτελεστική Επιτροπή θα αναφέρεται στο Γνωμοδοτικό Συμβούλιο (Chairmen’s Circle) που απαρτίζεται από όλους τους απελθόντες Προέδρους της Ένωσης. Με την επέκταση της συμβουλευτικής του ιδιότητας, το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο θα ορίζει το στρατηγικό προσανατολισμό της Ένωσης καθώς επίσης και τη σύσταση της Εκτελεστικής Επιτροπής.
Το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο αποτελείται από τους: Χρήστος Μεγάλου, Νότης Μηταράκης, Στράτος Χατζηγιάννης, Αντώνης Ντατζόπουλος, Γιάννης Κυριακόπουλος, Γιώργος Ματσακάς, Μιχαήλ Ζέκκος και Ανδρέας Ζομπανάκης.
Οι Μαίρη Αλεξανδράκη και Γεωργία Γαλουζίδη, αμφότερες απερχόμενα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, ύστερα από 8-ετή θητεία, θα δρουν ως Εκτελεστικοί Συντονιστές για το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο.
Η HBA-UK διατηρεί τη σθεναρή αφοσίωσή της στην ανάπτυξη της Ένωσης και την ενδυνάμωση της Ελληνικής διασποράς στο εξωτερικό, γύρω από μια στρατηγική τριών πυλώνων: της ηγετικής σκέψης, κοινωνικής υπευθυνότητας και επαγγελματικής ανάπτυξης.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS