Τελευταία Νέα
Πολιτική

Εύσημα Ελλάδας για την ιστορική συμφωνία μεταξύ Ισραήλ και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

tags :
Εύσημα Ελλάδας για την ιστορική συμφωνία μεταξύ Ισραήλ και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων
Το μεγάλο αυτό βήμα να αποτελέσει παράλληλα θεμέλιο λίθο για την εδραίωση του διαλόγου και της αλληλοκατανόησης μεταξύ των λαών στη Μέση Ανατολή, αναφέρει το ελληνικό ΥΠΕΞ
Ως ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της ασφάλειας και σταθερότητας στην περιοχή χαρακτηρίζει το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών, με αφορμή την ιστορική συμφωνία ομαλοποίησης σχέσεων μεταξύ του Ισραήλ και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.
"Συγχαίρουμε ολόθερμα τις κυβερνήσεις του Ισραήλ και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για την ιστορική συμφωνία ομαλοποίησης των μεταξύ τους σχέσεων.
Η συμφωνία αυτή, μεταξύ δύο στενών εταίρων της Ελλάδος, η οποία επετεύχθη με την κομβική και εποικοδομητική υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, αποτελεί νίκη για τη διπλωματία και σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της ασφάλειας και σταθερότητας στην περιοχή.
Ευχόμαστε το μεγάλο αυτό βήμα να αποτελέσει παράλληλα θεμέλιο λίθο για την εδραίωση του διαλόγου και της αλληλοκατανόησης μεταξύ των λαών στη Μέση Ανατολή", καταλήγει η ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης