Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Αυτοκίνητο έπεσε σε διαδηλωτές – Δύο γυναίκες τραυματίστηκαν, η μία πολύ σοβαρά

ΗΠΑ: Αυτοκίνητο έπεσε σε διαδηλωτές – Δύο γυναίκες τραυματίστηκαν, η μία πολύ σοβαρά
Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση
Δύο γυναίκες τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε διαδηλωτές στην αμερικανική πολιτεία της Ουάσινγκτον, μετέδωσαν τα μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα την αστυνομία.
Σύμφωνα με το δίκτυο ABC News, το οποίο επικαλείται τον υπεύθυνο επικοινωνίας της αστυνομίας της πολιτείας της Ουάσινγκτον Rick Johnson, το όχημα χτύπησε πολλούς ανθρώπους, με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να τραυματιστεί πολύ σοβαρά και ένας σοβαρά.
.Στο Σιάτλ έχουν σημειωθεί ταραχές έπειτα από τον θάνατο του Αφροαμερικανού George Floyd κατά την βίαιη σύλληψή του από έναν λευκό αστυνομικό, τον Μάιο στην Μινεάπολις.
Διαδηλώσεις από το κίνημα Black Lives Matter σημειώνονται σε όλη την αμερικανική επικράτεια.
Τμήμα της διαδήλωσης μεταδιδόταν ζωντανά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπό τον τίτλο «Η Πορεία των Μαύρων Γυναικών Καταλαμβάνει τον Ι-5» (ο Ι-5 είναι ο αυτοκινητόδρομος).
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της αστυνομίας της πολιτείας της Ουάσινγκτον, οι τραυματίες είναι μια 24χρονη γυναίκα από το Σιάτλ και μια 32χρονη από το Μπέλινγκχαμ.
Ο ίδιος είπε ότι ο οδηγός που συνελήφθη είναι ένας 27χρονος από το Σιάτλ και είναι άγνωστο αν πρόκειται για στοχευμένη επίθεση.
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης