Τελευταία Νέα
Speculator

Στην ανακρίτρια για απολογία οι βασικοί εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο Folli Follie

tags :
Στην ανακρίτρια για απολογία οι βασικοί εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο Folli Follie
Ποιοι καλούνται να απολογηθούν - Οι επιθετικές ενέργειες της διοίκησης που διόρισε η Επιτροπή κεφαλαιαγοράς για τη διασφάλιση των συμφερόντων της εταιρίας
Την πόρτα της 35ης τακτικής ανακρίτριας αναμένεται να περάσουν τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές όλοι οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο της Folli Follie.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι έχουν λάβει κλήσεις για να απολογηθούν οι περισσότεροι εκ των εμπλεκόμενων στο σκάνδαλο προκειμένου η ανακρίτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση να αποφασίσει για τα… περαιτέρω δηλαδή αν συντρέχουν λόγοι προφυλάκισης ή επιβολής περιοριστικών μέτρων ή και καταβολής χρηματικών εγγυήσεων.
Πέραν της οικογένειας Κουτσολιούτσου την πόρτα του ανακριτή αναμένεται να περάσουν όλα τα μέλη του ΔΣ της Folli Follie κατά την επίμαχη περίοδο του σκανδάλου καθώς επίσης και στελέχη της οικονομικής διεύθυνσης αλλά και ο ορκωτός ελεγκτής του ομίλου κ. Βαρθαλίτης.
Με τις κλήσεις σε απολογία ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος της δικαστικής διερεύνησης έστω και μετά από δύο χρόνια και παρά τις γρήγορες διαδικασίες από πλευράς εισαγγελίας.
Το προηγούμενο διάστημα και εν μέσω κορωνοϊού ολοκληρώθηκε η εξέταση μαρτύρων της πολύκροτης υπόθεσης.
Επισημαίνεται ότι εναντίον μελών της οικογένειας Κουτσολιούτσου και των συνεργατών τους έχουν ασκηθεί δύο ποινικές διώξεις και κατηγορούνται για βαρύτατα κακουργήματα όπως η σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, πλαστογραφία και χειραγώγηση αγοράς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η σημερινή διοίκηση της Folli Follie, που διορίστηκε από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και στην οποία δεν έχει πλέον καμία επιρροή ο βασικός μέτοχος, Δημήτρης Κουτσολιούτσος, έχει ανακοινώσει ότι κατέθεσε υπόμνημα και δήλωση παράστασης υποστήριξης της κατηγορίας που περιλαμβάνεται στην δικογραφία.
Επιπλέον έχει αρχίσει να κινείται και σε αστικό επίπεδο εναντίον των μελών της οικογένειας Κουτσολιούτσου ενώ ταυτόχρονα απάλλαξε την εισηγμένη από τεράστια προσωπικά έξοδα που χρέωναν μέχρι πρόσφατα τα μέλη της οικογένειας.

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης