Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χαρίτσης (ΣΥΡΙΖΑ): Ανεπαρκείς οι παρεμβάσεις Μητσοτάκη για την οικονομία – Πιο δυσμενείς οι προβλέψεις για την ύφεση

Χαρίτσης (ΣΥΡΙΖΑ): Ανεπαρκείς οι παρεμβάσεις Μητσοτάκη για την οικονομία – Πιο δυσμενείς οι προβλέψεις για την ύφεση
Η κυβέρνηση εξακολουθεί να πορεύεται χωρίς σχέδιο στον τομέα της οικονομίας υποστήριξε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ
Ανεπαρκείς χαρακτήρισε τις παρεμβάσεις της κυβέρνηση για την οικονομία ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, υποστηρίζοντας πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη εξακολουθεί να πορεύεται χωρίς σχέδιο.
«Δυστυχώς ακούμε πολλά από την κυβέρνηση, αλλά λίγα βλέπουμε να έχουν γίνει πράξη» είπε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κ.Χαρίτσης, ο οποίος σχετικά με τον ελληνικό τουρισμό υποστήριξε ότι «υπάρχει έντονη ανησυχία από φορείς, επιχειρήσεις και αργαζόμενους για το τι μέλλει γενέσθαι επειδή δεν υπάρχουν μέτρα για να στηριχθούν οι επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι του κλάδου αλλά και επειδή δεν υπάρχει σχέδιο και συγκεκριμένα πρωτόκολλα για την εκκίνηση του ευρωπαϊκού τουρισμού το επόμενο διάστημα».
«Θα περιμέναμε από την κυβέρνηση να πιέσει σε αυτή την κατεύθυνση.
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εξακολουθεί να πορεύεται χωρίς σχέδιο στον τομέα της οικονομίας, εφαρμόζοντας τα ίδια ανεπαρκή μέτρα παρά τις όλο και δυσμενέστερες προβλέψεις της για την ύφεση.
Από την πρώτη στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε τη δική του ολοκληρωμένη, κοστολογημένη πρόταση για το πώς μπορούν να στηριχθούν επιχειρήσεις, εργαζόμενοι και νοικοκυριά, η οποία προβλέπει την αξιοποίηση των 26 δισ. από τα 50 δισ. ευρώ που είναι διαθέσιμα για τη χώρα μας τους επόμενους μήνες και αντιστοιχίζει τις χρηματοδοτικές δυνατότητες της ελληνικής οικονομίας με συγκεκριμένες δράσεις» υποστήριξε ο κ.Χαρίτσης
«Αντί η κυβέρνηση να συζητήσει τις προτάσεις μας ή να καταθέσει ένα δικό της αντίστοιχο σχέδιο, είδαμε μόνο απαξιωτική στάση του ίδιου του πρωθυπουργού, που έφτασε να μιλάει μέχρι και για λεφτόδεντρα.
Δεν χρειάζεται ο πρωθυπουργός να απαντήσει στο ΣΥΡΙΖΑ, χρειάζεται όμως να απαντήσει στην ελληνική κοινωνία, τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις που αγωνιούν» τόνισε ο κ.Χαρίτσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης