Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τουρισμός στα χρόνια του κορωνοϊού - Το ελβετικό Le Bijou προσφέρει υπηρεσίες... καραντίνας

tags :
Τουρισμός στα χρόνια του κορωνοϊού - Το ελβετικό Le Bijou προσφέρει υπηρεσίες... καραντίνας
Η διαμονή σε ένα από τα διαμερίσματα καραντίνας κυμαίνεται από 800 έως 2.000 δολάρια ανά διανυκτέρευση
Το Le Bijou, ένα πολυτελές ελβετικό ξενοδοχείο, δημιούργησε "διαμερίσματα καραντίνας", τα οποία περιλαμβάνουν υπηρεσίες υγείας στο δωμάτιο, αλλά και τεστ για τον κορωνοϊό.
Η διαμονή σε ένα από αυτά τα διαμερίσματα κυμαίνεται από 800 έως 2.000 δολάρια ανά διανυκτέρευση.
Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν την παράδοση τροφίμων και έναν προσωπικό σεφ, καθώς και ιδιωτικό γυμναστήριο, θεραπείες σπα στο δωμάτιο και ένα γραφείο στο σπίτι.
Εκτός από τα τεστ του COVID-19, τα οποία κοστίζουν 500 δολάρια, οι επισκέπτες μπορούν επίσης να πληρώσουν για άλλες υπηρεσίες υγείας, όπως επισκέψεις από νοσοκόμα δύο φορές την ημέρα έναντι 1.800 δολαρίων και μια νοσοκόμα 24 ώρες το 24ωρο έναντι 4.800 δολαρίων την ημέρα.
Το Le Bijou παρουσίασε την υπηρεσία καραντίνας καθώς οι κρατήσεις στο ξενοδοχείο έπεσαν κατακόρυφα.
Στη συνέχεια αποφάσισε να προσαρμόσει τις παραδοσιακές του υπηρεσίες για να κάνει τα διαμερίσματα πλήρως αυτοματοποιημένα, συμπεριλαμβανομένης της επέκτασης των ψηφιακών υπηρεσιών του με έναν εικονικό μπάτλερ που ονομάζεται James, περιορίζοντας την ανάγκη για ανθρώπινη επαφή κατά το check-in και check-out, για παράδειγμα.
Το Le Bijou προσφέρει επίσης δωρεάν διαμονή για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, υπερωρίες για την αντιμετώπιση της εκδήλωσης του ιού, καθώς και για τους ανθρώπους που «έχουν μεγάλη ανάγκη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης