Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Επεκτείνει τα μέτρα για τον κορωνοιό μέχρι 30/4 - Πρόβλεψη για 200 χιλ. νεκρούς

Trump: Επεκτείνει τα μέτρα για τον κορωνοιό μέχρι 30/4 - Πρόβλεψη για 200 χιλ. νεκρούς
Κατά τον Trump αρχές Ιουνίου 2020 η αμερικανική οικονομία θα μπορεί να ενεργοποιηθεί πλήρως
Έως τις 30 Απριλίου 2020 επεκτείνονται τα μέτρα στις ΗΠΑ για την αντιμετώπιση του κορωνοιού ανέφερε ο αμερικανός Πρόεδρος Trump αναιρώντας πρόσφατη εκτίμηση του ότι η αμερικανική οικονομία θα ανοίξει στις 12 Απριλίου.
Κατά τον Trump αρχές Ιουνίου 2020 η αμερικανική οικονομία θα μπορεί να ενεργοποιηθεί πλήρως.
Όσον αφορά τις απώλειες ανθρώπινων ζωών από τον κορωνοϊό, η πρόβλεψη του πρέδρου των ΗΠΑ σοκάρει, καθώς έκανε λόγο για 100 - 200 χιλ. νεκρούς.
Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, εάν οι αρχές των ΗΠΑ  συγκρατήσουν τον αριθμό των θανάτων σε 100 χιλ. ως 200 χιλ. ώστε τα θύματα να μην φτάσουν τα 2,2 εκατ.  ανθρώπους κατά τις πιο απαισιόδοξες προβλέψεις, αυτό θα σημαίνει πως «κάναμε πολύ καλή δουλειά».
Να σημειωθεί ότι ο Trump εξέταζε να θέσει σε lockdown 3 πολιτείες στις ΗΠΑ με προεξάρχουσα την New York ωστόσο επαναξιολόγησε τα δεδομένα και τελικώς αποφάσισε να σταματήσουν οι αεροπορικές πτήσεις μεταξύ των Πολιτειών που δηλώνουν ότι έχουν σοβαρό πρόβλημα.
Ο Trump άλλαξε στρατηγική επειδή τα κρούσματα έχουν εκτοξευθεί στα 138 χιλιάδες ενώ ο Fauci του κέντρου λοιμώξεων των ΗΠΑ δήλωσε ότι λόγω του κορωνοιού θα μπορούσαν να μολυνθούν εκτατομμύρια και να πεθάνουν 100 με 200 χιλιάδες αμερικανοί πολίτες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης