Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κρεμλίνο για επικοινωνία Putin με Erdogan: Οι δύο ηγέτες συμφώνησαν σε επιπλέον διαβουλεύσεις για τη Συρία

tags :
Κρεμλίνο για επικοινωνία Putin με Erdogan: Οι δύο ηγέτες συμφώνησαν σε επιπλέον διαβουλεύσεις για τη Συρία
Putin και Erdogan είχαν τηλεφωνική επικοινωνία για τις τελευταίες εξελίξεις στη Συρία μετά και τον θάνατο Τούρκων στρατιωτών
Για τις τελευταίες εξελίξεις στη Συρία και τη ζώνη ασφαλείας στη βορειοδυτική Συρία συζήτησαν οι πρόεδροι της Ρωσίας και της Τουρκίας, Recep Tayyip Erdogan και Vladimir Putin, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν στον απόηχο του θανάτου Τούρκων στρατιωτών στη Συρία.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Κρεμλίνου, οι δύο ηγέτες συμφώνησαν για επιπλέον διαβουλεύσεις μέσω των αρμόδιων υπηρεσιών.
«Οι δυο ηγέτες συνέχισαν τις συζητήσεις σχετικά με διάφορες πτυχές της επίλυσης της συριακής κρίσης, κυρίως στο πλαίσιο της επιδείνωσης της κατάστασης στη ζώνης ασφαλείας στην Ιντλίμπ.
Σημειώθηκε η σημασία της πλήρους εφαρμογής των υφιστάμενων ρωσοτουρκικών συμφωνιών, συμπεριλαμβανομένου του μνημονίου του Σότσι που υπεγράφη στις 17 Σεπτεμβρίου 2018.
Για τον σκοπό αυτό συμφωνήθηκε η διεξαγωγή επιπλέον επαφών μέσω των αρμόδιων υπηρεσιών» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης