Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μακελειό στην Ταϊλάνδη: Πάνοπλος στρατιώτης άνοιξε πυρ και σκότωσε τουλάχιστον 20 άτομα

tags :
Μακελειό στην Ταϊλάνδη: Πάνοπλος στρατιώτης άνοιξε πυρ και σκότωσε τουλάχιστον 20 άτομα
Σκόρπισε τον θάνατο σε εμπορικό κέντρο - Μεγάλη επιχείρηση για την εξουδετέρωσή του
Πάνοπλος στρατιώτης άνοιξε πυρ αδιακρίτως σε εμπορικό κέντρο στο βορειοανατολικό τμήμα της Ταιλάνδης και σκότωσε τουλάχιστον 20 άτομα και τραυμάτισε πάνω από 10, όπως ανακοίνωσαν οι αστυνομικές αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο μακελάρης, που λέγεται Jakrapanth Thomma σκότωσε νωρίτερα άλλα δύο άτομα. Ακολούθησε κοινή επιχείρηση στρατού και αστυνομίας στο εμπορικό κέντρο με την οποία απελευρώθηκαν δεκάδες εγκλωβισμένοι άνθρωποι.
«Ο δράστης χρησιμοποίησε αυτόματο όπλο και πυροβόλησε αθώα θύματα, με αποτέλεσμα πολλά να τραυματιστούν ή να σκοτωθούν», είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Μια περιοχή με ακτίνα 2 χιλιομέτρων γύρω από το σημείο της επίθεσης είναι αποκλεισμένη από την αστυνομία.



Όπως μεταδίδει το Sky News, ο στρατιώτης άνοιξε πυρ σε διάφορες περιοχές της πόλης Nakhon Ratchasima, που απέχει περίπου 250 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα Μπανγκόνγκ.


Image

Όπως έγινε νωρίτερα γνωστό ο μακελάρης έκλεψε ένα αυτοκίνητο από την μονάδα του και κατευθύνθηκε προς το εμπορικό κέντρο όπου άρχισε να πυροβολεί, και μάλιστα σε live μετάδοση από τους λογαριασμούς του στα social media.
Μάλιστα έκανε αναρτήσεις στο Facebook -που ήδη έσπευσε να κλείσει τον λογαριασμό του- γράφοντας μεταξύ άλλων πως «κανείς δεν μπορεί να αποφύγει τον θάνατο».

Image
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης