Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Οι διακεκριμένοι νομικοί Starr και Dershowitz εντάχθηκαν στην ομάδα υπεράσπισής του

tags :
Trump: Οι διακεκριμένοι νομικοί Starr και Dershowitz εντάχθηκαν στην ομάδα υπεράσπισής του
Ο Κ. Starr, διευρεύνησε τα σεξουαλικά σκάνδαλα του Bill Clinton και ο Α. Dershowitz, υπήρξε δικηγόρος των O.J. Simpson και Jeffrey Epstein
Ο συνταγματολόγος Alan Dershowitz και ο πρώην εισαγγελέας Kenneth W. Starr εντάχθηκαν στην υπερασπιστική ομάδα του Αμερικανού προέδρου Trump, στη δίκη του από τη Γερουσία, με αίτημα την καθαίρεσή του.
Ο κ. Starr, έγινε γνωστός από την έρευνα που διενήργησε σχετικά με τις σεξουαλικές σχέσεις του πρώην προέδρου BillClinton, έρευνα που οδήγησε στην παραπομπή του, ενώ ο Robert Ray που θα είναι επίσης μέλος της υπερασπιστικής ομάδας Trump, διαδέχθηκε τον κ. Starr ως ανεξάρτητος σύμβουλος και έγραψε την τελική έκθεση για τον κ. Clinton.
Ο κ. Dershowitz, συνταγματολόγος, καθηγητής της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Harvard, έγινε διάσημος ως σύμβουλος υπεράσπισης στη δίκη του ο O.J. Simpson, ενώ είχε αναλάβει και την υπεράσπιση του τραπεζίτη Jeffrey Epstein ο οποίος καταδικάστηκε για παιδεραστία και σεξουαλική εκμετάλλευση γυναικών και αυτοκτόνησε, ενώ κρατούνταν σε φυλακή της Νέας Υόρκης τον Αύγουστο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης