Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην Κάσο ο Μητσοτάκης – Μήνυμα στην αυξανόμενη επιθετικότητα της Τουρκίας

Στην Κάσο ο Μητσοτάκης – Μήνυμα στην αυξανόμενη επιθετικότητα της Τουρκίας
Κατόπιν ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Μέτσοβο, εκεί θα λάβει και τις αποφάσεις του για τον ΠτΔ
Στην Κάσο μεταβαίνει σήμερα Τετάρτη 25/12 ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης από όπου και αναμένεται να στείλει ένα ακόμα μήνυμα απέναντι στην αυξανόμενη προκλητικότητα της Τουρκίας σε Αιγαίο και ανατολική Μεσόγειο.
Ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το ακριτικό φυλάκιο, θα παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία, θα συναντηθεί με τον δήμαρχο του νησιού και θα συνομιλήσει με τους κατοίκους.
Από την Κάσο ο κ.Μητσοτάκης αναμένεται να στείλει μήνυμα στην Τουρκία, η οποία εξακολουθεί να εκμεταλλεύεται κάθε διαθέσιμο μέσο, όπως για παράδειγμα το δημοσίευμα του πρακτορείου Anadolu που δημοσιεύει μια σειρά από χάρτες με τις παράνομες διεκδικήσεις της Άγκυρας στη Μεσόγειο, προκειμένου να διατηρήσει στα ύψη την ένταση και την αντιπαράθεση με την Ελλάδα.
Μετά την Κάσο ο κ.Μητσοτάκης θα μεταβεί στο Μέτσοβο, όπου και θα παραμείνει έως τις 29 Δεκεμβρίου.
Εκεί ο κ.Μητσοτάκης αναμένεται να λάβει και τις οριστικές του αποφάσεις για το ποιο πρόσωπο θα προτείνει για τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Αυτό άλλωστε δήλωσε χθες Τρίτη 24/12 ο κ.Μητσοτάκης σε συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους, καθώς αναφερόμενος σε παλαιότερη ρήση του ότι τα Χριστούγεννα στο βουνό θα πάρει τις αποφάσεις του για το όνομα του Προέδρου της Δημοκρατίας, είπε ότι «βουνό είχα πει θα πάω και στο βουνό θα πάω».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης