Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Πως η τεχνολογία φέρνει επανάσταση στα επαγγελματικά ταξίδια

tags :
Πως η τεχνολογία φέρνει επανάσταση στα επαγγελματικά ταξίδια
Η τεχνητή νοημοσύνη (AI) έχει εδραιωθεί στα επαγγελματικά ταξίδια
Οι εξελίξεις της τεχνολογίας στην τουριστική βιομηχανία, είναι συναρπαστικές. Πέρα από την βιομετρία που αναπτύσσεται στα αεροδρόμια και άλλες καινοτομίες διευκολύνουν τα εταιρικά ταξίδια.

Ο αντίκτυπος του NDC
Η νέα δυνατότητα διανομής NDC είναι ένα μοντέλο τεχνολογίας που ξεκίνησε η IATA. Γεφυρώνει αγορές, κράτηση, πώληση. Δίνει την δυνατότητα ανταλλαγής μηνυμάτων μεταξύ αεροπορικών εταιρειών, συστημάτων κράτησης ταξιδιωτικών πρακτόρων και πελατών.
Αυτό για τις εταιρείες διαχείρισης ταξιδιών και τους αγοραστές, σημαίνει αυξημένη εξατομίκευση και φθηνότεροι ναύλοι.



Η άνοδος της AI στα επαγγελματικά ταξίδια
Η τεχνητή νοημοσύνη (AI) έχει εδραιωθεί στα επαγγελματικά ταξίδια. Τα φίλτρα φωνής και οι εικονικοί βοηθοί έχουν απογειώσει την εμπειρία του επαγγελματία ταξιδιώτη.
Ο προγραμματισμός συναντήσεων και η σύνδεση των δρομολογίων ταξιδιού με τα ημερολόγια γίνεται τώρα αυτόματα. Έτσι οι επαγγελματίες ταξιδιώτες παραμένουν οργανωμένοι εν κινήσει.
Με φωνητικές εντολές, το smartphone μπορεί να οργανώσει συναντήσεις, να δώσει οδηγίες, να ενεργήσει ως μεταφραστής και να υπενθυμίσει τους χρόνους μεταφοράς.



Ασύρματη φόρτιση
Ακόμα και ο πιο έμπειρος επαγγελματίας ταξιδιώτης μπορεί να ξεχάσει τον φορτιστή του κινητού του ή το καλώδιο φόρτισης USB. Άσε που σε όλο τον πλανήτη, υπάρχουν διαφορετικές παραλλαγές υποδοχών πρίζας.
Όμως τέρμα ο πονοκέφαλος. Ήρθε η ασύρματη φόρτιση. Απλά τοποθετείτε τη συσκευή σας στο “μαξιλάρι” φόρτισης χωρίς να χρειαστείτε καλώδια. Το φοβερό σύμβολο χαμηλής μπαταρίας θα ανήκει στο παρελθόν.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης