Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χαρίτσης (ΣΥΡΙΖΑ): Σκανδαλώδης παρανομία η απόφαση της προανακριτικής για την εξαίρεση Πολάκη, Τζανακόπουλου

Χαρίτσης (ΣΥΡΙΖΑ): Σκανδαλώδης παρανομία η απόφαση της προανακριτικής για την εξαίρεση Πολάκη, Τζανακόπουλου
Να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων ο πρόεδρος της Βουλής υποστήριξε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ
Για σκανδαλώδη παρανομία αναφορικά με την απόφαση της προανακριτικής επιτροπής να εξαιρεθούν από την υπόθεση Novartis οι Π.Πολάκης και Δ. Τζανακόπουλος έκανε λόγο ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ.Χαρίτσης.
«Μετά και τις ξεκάθαρες και τεκμηριωμένες δηλώσεις του πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης και βουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ, κ. Καστανίδη, είναι σαφές ότι η εξαίρεση των δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από την Προανακριτική Επιτροπή δεν αποτελεί μονάχα πολιτική μεθόδευση της Ν.Δ. και της συνιστώσας του κ. Σαμαρά στο ΚΙΝΑΛ, αλλά και σκανδαλώδη παρανομία.
Περιμένουμε από τον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Τασούλα, να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αποκαταστήσει τη νομιμότητα με την τήρηση του Συντάγματος και του Κανονισμού της Βουλής» ανέφερε ο κ.Χαρίτσης.
Σημειώνεται πως εντός της ημέρας αναμένεται να αποσταλεί η απάντηση του προέδρου της Βουλής, Κωνσταντίνου Τασούλα, στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, η οποία και θα καθορίσει τη που θα τηρήσει στο εξής και όσον αφορά την προανακριτική ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος πάντως διατείνεται ότι δεν πρόκειται να συμμορφωθεί με την απόφαση εξαίρεσης των Πολάκη, Τζανακόπουλου διότι είναι παράνομη και διασαλεύει την κοινοβουλευτική τάξη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης