Πέτσας: Η σύγχρονη Οδύσσεια του ελληνικού λαού παρατάθηκε 4,5 χρόνια λόγω του Τσίπρα

Πέτσας: Η σύγχρονη Οδύσσεια του ελληνικού λαού παρατάθηκε 4,5 χρόνια λόγω του Τσίπρα
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε στη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα για τη συμπλήρωση ενός έτους από την έξοδο από τα μνημόνια
Για κινδυνολογία κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, με αφορμή τη δήλωση του πρώτου για τη συμπλήρωση ενός έτους από την έξοδο από το πρόγραμμα διάσωσης.
Ο ίδιος υποστηρίζει ότι η Οδύσσεια του ελληνικού λαού παρατάθηκε κατά 4,5 χρόνια «γιατί ο κ. Τσίπρας ήθελε να καθίσει - με κάθε τρόπο - στην καρέκλα του Πρωθυπουργού».

Η δήλωση του Στέλιου Πέτσα 

Πιο αναλυτικά, ο κ. Πέτσας αναφέρει στη δήλωση του: 
«Η σύγχρονη Οδύσσεια του ελληνικού λαού παρατάθηκε 4,5 χρόνια γιατί ο κ. Τσίπρας ήθελε να καθίσει -με κάθε τρόπο- στην καρέκλα του πρωθυπουργού.
Και για να ανέβει στην εξουσία, βύθισε την οικονομία, πέταξε στα σκουπίδια τις θυσίες των Ελλήνων, φόρτωσε με 10 δισ. ευρώ νέα μέτρα λιτότητας όλους τους Έλληνες, κόστισε πάνω από 100 δισ. ευρώ στην παρούσα και τις επόμενες γενιές, υποθηκεύοντας μάλιστα τη δημόσια περιουσία μέχρι το 2115.
Εξαιτίας της «περιπέτειας» που έζησαν στη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, οι Έλληνες αποδοκίμασαν στις εκλογές τον κ. Τσίπρα.
Όσο για την κινδυνολογία του, μπορεί ο ίδιος να εύχεται να παρθούν μέτρα, μήπως και κερδίσει πολιτικούς πόντους στην πλάτη των Ελλήνων, αλλά οι πολίτες ξέρουν ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη ήδη μείωσε 22% τον ΕΝΦΙΑ.
Και έπεται, ευτυχώς, συνέχεια».

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS