Χρηστίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήθελε εξ αρχής να γίνει debate με τους πολιτικούς αρχηγούς

Χρηστίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήθελε εξ αρχής να γίνει debate με τους πολιτικούς αρχηγούς
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήθελε εξ αρχής να γίνει debate με τους πολιτικούς αρχηγούς, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήθελε εξ αρχής να γίνει debate με τους πολιτικούς αρχηγούς, δήλωσε σήμερα (24/6/2019) ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ), Παύλος Χρηστίδης.
Μιλώντας σε συνέντευξή του στον «ΣΚΑΙ», ο κ. Χρηστίδης δήλωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χάσει την μπάλα και σε όλα τα ζητήματα, πολιτικά, επικοινωνιακά και οργανωτικά και αυτό είναι κάτι το οποίο είναι προφανές.
«Αν έπρεπε η κα Αχτσιόγλου να παραδεχτεί μετά από μια εβδομάδα ότι θα μπορούσε να γίνει 1η Ιουλίου το debate, για ποιο λόγο τότε πριν από μια εβδομάδα στη συζήτηση η οποία έγινε είπαν ότι πρέπει αυτό να αλλάξει ως ημερομηνία.
Θα μπορούσε και τότε ο κ. Τσίπρας να έρθει απευθείας από το αεροδρόμιο, αν αυτό είναι το ζήτημα», δήλωσε ο κ. Χρηστίδης.
«Αυτό το οποίο επικαλέστηκε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ πριν από λίγες μέρες όταν έγινε η τελική συζήτηση, είναι προφανές ότι είναι προσχηματικό.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήθελε εξ αρχής να γίνει debate με τους πολιτικούς αρχηγούς οι οποίοι είναι σήμερα στο κοινοβούλιο, διότι τον ενδιαφέρει να μπει σε μια μονομαχία στο Ελ Πάσο με τη ΝΔ με μοναδικό στόχο να δημιουργήσουν έναν διπολισμό ο οποίος δεν εξυπηρετεί καθόλου τα συμφέροντα των πολιτών», συνέχισε ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ.
«Επομένως, εμείς είναι αυτονόητο ότι όπως είπαμε από την πρώτη στιγμή, αν υπήρχε ζήτημα πρώτης Ιουλίου θα λέγαμε “ναι”.
Για εμάς η 1η Ιουλίου είναι μια ημερομηνία που εξ αρχής είχαμε κλεισμένη για να κάνουμε το debate.
Επαναλαμβάνω και το λέω μετά λόγου γνώσεως, αυτά τα οποία κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτά τα οποία λέει η κα Αχτσιόγλου τα λέει προσχηματικά, ποτέ δεν ήθελε να γίνει μια σοβαρή, ειλικρινής, ουσιαστική συζήτηση για το πώς η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει την επόμενη μέρα από τις εθνικές εκλογές», επεσήμανε ο κ. Χρηστίδης.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS