Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φωτίου: Αναστρέψιμο το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών

Φωτίου: Αναστρέψιμο το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών
Την εκτίμηση ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών είναι αναστρέψιμο, εξέφρασε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου
Την εκτίμηση ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών είναι αναστρέψιμο, εξέφρασε σήμερα (29/5/2019) η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «RealFm 97,8», σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα.
Η κ. Φωτίου παραδέχτηκε ότι η ενίσχυση της Νέα Δημοκρατίας ήταν μεγάλη.
«Το αποτέλεσμα είναι κατώτερο των προσδοκιών μας και, γι' αυτό και προκηρύξαμε τις πρόωρες εκλογές, που σημαίνει ότι σεβόμαστε το μήνυμα του λαού», είπε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Αναλύοντας περαιτέρω το εκλογικό αποτέλεσμα, η κ. Φωτίου σημείωσε:
«Ο μεν ΣΥΡΙΖΑ πήρε περίπου 1,5 εκατομμύριο ψήφους, σχεδόν όσο και στις ευρωεκλογές του 2014, ενώ η ΝΔ πήρε σχεδόν, όσους ψήφισαν τον Γενάρη του 2015.
Άρα, ο αγώνας μας είναι να καταφέρουμε να πείσουμε, όσους καταρχήν δεν πήγαν να ψηφίσουν, ενώ μας είχαν ψηφίσει στις εκλογές του Γενάρη του 2015 ή επέλεξαν να στείλουν σε εμάς μήνυμα δυσαρέσκειας και κριτικής, αλλά δεν θέλουν επ’ ουδενί να κυβερνήσει ο Μητσοτάκης τη χώρα.
Άρα, έχουμε μία δεξαμενή, πιστεύουμε πολύ μεγάλη, την οποία πρέπει να συσπειρώσουμε και να προχωρήσουμε».

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης