Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Δομαζάκης (Creta Farmas) στο BN: Τι λέει για την απαίτηση των 11,6 εκατ. ευρώ και την αναστολή της μετοχής

tags :
Δομαζάκης (Creta Farmas) στο BN: Τι λέει για την απαίτηση των 11,6 εκατ.  ευρώ και την αναστολή της μετοχής
Ο έλεγχος θα διενεργηθεί από την PwC έτσι ώστε να μου αποδώσει αυτό που δικαιούμαι επισήμανε ο κ. Κωνσταντίνος Δομαζάκης
«Υπερασπίζομαι το δικαίωμά μου ως πιστωτής έναντι της εταιρείας και τίποτε περισσότερο».
Τη δήλωση έκανε o αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Creta Farms κ. Κωνσταντίνος (Τάκης) Δομαζάκης στο bankingnews.gr.
Διευκρινίζει ότι δεν επιθυμεί να πάρει πίσω τα χρήματα που έδωσε και η μοναδική του απαίτηση είναι να εμφανισθεί ως πιστωτής έναντι της εταιρείας και τίποτε περισσότερο. Αναφορικά με τον χρόνο εμφάνισης της απαίτησής του, είπε ότι θεωρούσε ότι είχε γίνει η αποτύπωση ενώ κατέστησε σαφές ότι δεν υπάρχει καμία διένεξη με τον αδερφό του  Εμμανουήλ Δομαζάκη, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας.
Υποστήριξε ότι ποσό των 11,6 εκατ. ευρώ μπορεί να επιβεβαιωθεί καθώς υπάρχουν οι επιταγές της τράπεζας και ο τελικός προορισμός των  κεφαλαίων ήταν τα ταμεία της εταιρείας, που σκοπό είχαν την οικονομική  της διευκόλυνσης το 2006.
Ο έλεγχος θα διενεργηθεί από την PwC έτσι ώστε να μου αποδώσει αυτό που δικαιούμαι επισήμανε ο κ. Κωνσταντίνος Δομαζάκης.
Εκτιμά ότι δεν θα απαιτεί αρκετός χρόνος και πολύ σύντομα οι μετοχές της εισηγμένης θα επανέλθουν στο συντομότερο δυνατό προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
Αναφερόμενος στα ετήσια οικονομικά μεγέθη του 2018 λέει ότι είναι η αφετηρία για τη μελλοντική τους βελτίωση και τα πρώτα θετικά στοιχεία θα αποτυπωθούν στις ετήσιες και ενδιάμεσες οικονομικές καταστάσεις του 2019, επισημαίνοντας ότι οι πωλήσεις τρέχουν με διψήφιο ποσοστό στο πρώτο τρίμηνο του έτους.

Νίκος Θεοδωρόπουλος
ntheo@bankingnews .gr      

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης