Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων: Νέος πρόεδρος ο Μ. Τζωρτζωρής

Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων: Νέος πρόεδρος ο Μ. Τζωρτζωρής
Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων: Νέος πρόεδρος ο Μ. Τζωρτζωρής
Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ), μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 21 Μαρτίου.
Με πρόεδρο τον κ. Μιχάλη Τζωρτζωρή, αντιπρόεδρο τον κ. Κωνσταντίνο Αλφιέρη, γενικό γραμματέα τον κ. Γιώργο Ζαφειρίου και ταμία την κα Βασιλική Δράκου, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΜΑ, το οποίο αναδείχθηκε από τις αρχαιρεσίες της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου, που πραγματοποιήθηκε στις 21 Μαρτίου 2019.
Στη νέα διοίκηση του ΣΕΜΑ συμμετέχουν επίσης οι κ.κ. Ηλέκτρα Αποστολοπούλου, Νικόλαος Κατσιμπέρης, Φίλιππος Μυτιληναίος, Ιωάννης Ξηρογιαννόπουλος και Αναστάσιος Χατζηθεοδοσίου.
Μετά τη συγκρότηση του νέου Δ.Σ. η διοίκηση του ΣΕΜΑ δήλωσε: «Όλοι μαζί, ενωμένοι, διατηρούμε την προσήλωσή μας στη συνένωση των δυνάμεων των μελών μας και στηρίζουμε δράσεις που στοχεύουν στο ύψιστο επίπεδο, με χαρακτηριστικά ποιότητας, συνέπειας, εντιμότητας, επαγγελματικής ηθικής και με κοινό όραμα μια ισχυρότερη και καλύτερη ελληνική ασφαλιστική αγορά.
Το σημαντικό έργο των τελευταίων χρόνων θέτει τις βάσεις, ώστε σταθερά και μεθοδικά να εντείνουμε τις προσπάθειές μας και να υλοποιήσουμε το πλάνο των επόμενων ενεργειών του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων.»

Πηγή: Περιοδικό ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS