Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας: Η ΝΔ θα είναι αυτοδύναμη στις επόμενες εκλογές και ο Μητσοτάκης ο πρωθυπουργός που θα βγάλει τη χώρα από το τέλμα

Κικίλιας: Η ΝΔ θα είναι αυτοδύναμη στις επόμενες εκλογές και ο Μητσοτάκης ο πρωθυπουργός που θα βγάλει τη χώρα από το τέλμα
"H ΝΔ μαζί με τη συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, παλεύει για να γίνουν οι εκλογές μια ώρα αρχύτερα", τονίζει ο Β. Κικίλιας
«Η Νέα Δημοκρατία θα είναι αυτοδύναμη στις επόμενες εκλογές και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο πρωθυπουργός που θα βγάλει τη χώρα από το τέλμα», δηλώνει σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ, Β. Κικίλιας.
Υπογραμμίζει ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει εδώ και τρία χρόνια για τη μείωση των πλεονασμάτων που θα δώσει χώρο για να αναπνεύσει η οικονομία, να μειωθεί η φορολογία και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας για τη νέα γενιά. Αυτός θα είναι ο πρωθυπουργός που θα πετύχει τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων».
Ο κ. Κικίλιας αναφέρει  «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ζημίωσε τα εθνικά συμφέροντα, πλήγωσε τη Μακεδονία και άνοιξε την όρεξη σε όλους όσοι επιβουλεύονται τα κυριαρχικά μας δικαιώματα», ενώ μιλά για κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως σημειώνει «αν δει κανείς τον αυτοδιοικητικό χάρτη της Ελλάδας, καταλαβαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ηττάται συντριπτικά.
Εάν μετρήσει κανείς την πολιτική επιρροή στη Βόρεια Ελλάδα, μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών και την υποδοχή που επιφυλάσσουν οι πολίτες στους κυβερνητικούς βουλευτές, καταλαβαίνει την κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία».
Μάλιστα, επισημαίνει πως  «ο  ελληνικός λαός περιμένει να τιμωρήσει τον ΣΥΡΙΖΑ για την εξαθλίωση, τη φτωχοποίηση και τη ζημιά στα εθνικά θέματα» και πως «η ΝΔ μαζί με τη συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, παλεύει για να γίνουν οι εκλογές μια ώρα αρχύτερα, για να μη ζημιώσει και άλλο την Ελλάδα ο ΣΥΡΙΖΑ».
Σχολιάζοντας τις κινήσεις στο χώρο της Κεντροαριστεράς και την πρωτοβουλία "Γέφυρα" ο κ. Κικίλιας αναφέρει ότι «καμία γέφυρα δεν χτίζεται με φθαρμένα πολιτικά υλικά, τα οποία δεν αντικατοπτρίζουν τις ανάγκες της κοινωνίας».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης