Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΠΕΝΕΝ: Η συμφωνία με τους εφοπλιστές δείχνει το νέο κατάντημα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

ΠΕΝΕΝ: Η συμφωνία με τους εφοπλιστές δείχνει το νέο κατάντημα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ
Ναυτεργάτες: Η συμφωνία με τους εφοπλιστές δείχνει το νέο κατάντημα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ
Η συμφωνία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με το Προεδρείο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών για την καταβολή ποσού που αντιστοιχεί στο 10% των εισαγόμενων μερισμάτων των εφοπλιστών δείχνει το νέο κατάντημα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει η Πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΝΕΝ) σε ανακοίνωσή της.
Η ανακοίνωση αναφέρει ότι η συμφωνία «δεν θίγει στο ελάχιστο το θεσμικό πλαίσιο των 58 προκλητικών φοροαπαλλαγών για τους εφοπλιστές».
Η ΠΕΝΕΝ σημειώνει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύεται η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος Ν.Δ - ΠΑΣΟΚ που είχαν προχωρήσει το 2013 στην «επαίσχυντη», όπως τη χαρακτηρίζει, συμφωνία «οικειοθελούς συνεισφοράς», την οποία συνεχίζει και επεκτείνει η σημερινή κυβέρνηση, «εισπράττοντας τα εύσημα, τις φιλοφρονήσεις και τις δημόσιες ευχαριστίες της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών».
Παράλληλα, σημειώνει η ΠΕΝΕΝ, η κυβέρνηση συνεχίζει ακάθεκτη την ταξική επίθεση με την αντιλαϊκή φορομπηχτική πολιτική της «ενάντια στους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα και την αρπαγή της πρώτης λαϊκής κατοικίας και περιουσίας».
Για να καταδείξει την «απίστευτη κωλοτούμπα» του ΣΥΡΙΖΑ, η ΠΕΝΕΝ παραθέτει απόσπασμα ερώτησής του στην Βουλή προς την κυβέρνηση Σαμαρά το 2013

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης