Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βρετανία: Συνάντηση May με τον Σαουδάραβα πρίγκιπα Mohammed bin Salman στη Σύνοδο των G20

Βρετανία: Συνάντηση May με τον Σαουδάραβα πρίγκιπα Mohammed bin Salman στη Σύνοδο των G20
Διμερή συνάντηση με τον πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας Mohammed bin Salman θα έχει η Theresa May στη Σύνοδο Κορυφής των G20 στην Αργεντινή
Διμερή συνάντηση με τον πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας Mohammed bin Salman θα έχει η Theresa May στη Σύνοδο Κορυφής των G20 στην Αργεντινή, όπως επιβεβαίωσε σήμερα (30/11/2018) ο εκπρόσωπος της Βρετανίδας πρωθυπουργού.
Η May δήλωσε χθες σε δημοσιογράφους, κατά τη διάρκεια της πτήσης της προς το Μπουένος Άιρες, ότι θέλει να μιλήσει με τον de facto κυβερνήτη της Σαουδικής Αραβίας σχετικά με τη δολοφονία του δημοσιογράφου Jamal Khashoggi και την κατάσταση στην Υεμένη.
Η επίσκεψη του πρίγκιπα στη Σύνοδο Κορυφής των 20 ισχυρότερων οικονομιών του κόσμου βρίσκεται στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος, στον απόηχο της δολοφονίας του Khashoggi στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη τον Οκτώβριο.

Κανένα σχέδιο για ψηφοφορία για το Brexit στο κοινοβούλιο τα Χριστούγεννα

Παράλληλα, εκπρόσωπος της May δήλωσε ότι η βρετανική κυβέρνηση δεν σχεδιάζει να καλέσει το κοινοβούλιο κατά την περίοδο των Χριστουγέννων για να προωθήσει τη νομοθεσία για την έξοδο της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ερωτηθείσα σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η κυβέρνηση θα μπορούσε να περιορίσει τη χριστουγεννιάτικη ανάπαυλα των βουλευτών αν καταψηφίσουν τη συμφωνία της May για το Brexit στις 11 Δεκεμβρίου, η εκπρόσωπος δήλωσε στους δημοσιογράφους:
«Έχουμε επικεντρωθεί στο να κερδίσουμε την ψηφοφορία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης