Ρωσία - ΗΠΑ: Συνάντηση Patrushev - Bolton - Στο επίκεντρο Συρία και κορεατική χερσόνησος

Ρωσία - ΗΠΑ: Συνάντηση Patrushev - Bolton - Στο επίκεντρο Συρία και κορεατική χερσόνησος
Την επόμενη εβδομάδα η συνάντηση του γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας N. Patrushev και του συμβούλουο του προέδρου των ΗΠΑ επί θεμάτων εθνικής ασφαλείας J. Bolton
Την επόμενη εβδομάδα θα συναντηθούν στην Μόσχα ο γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας N. Patrushev και ο σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου επί θεμάτων εθνικής ασφαλείας J. Bolton, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος τύπου του Patrushev, G. Anosin.
Ο ίδιος προσέθεσε ότι η ατζέντα των θεμάτων που θα συζητηθούν καταρτίζεται.
Νωρίτερα ο J. Bolton είχε δηλώσει ότι πηγαίνει στην Μόσχα προσβλέποντας στην βελτίωση των σχέσεων Ρωσίας-ΗΠΑ και για να συζητήσει τα επίμαχα ζητήματα που υπάρχουν στις σχέσεις των δύο χωρών.
Ο σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου στις 20 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει περιοδεία στο εξωτερικό κατά την διάρκεια της οποίας θα επισκεφθεί την Ρωσία, το Αζερμπαϊτζάν, την Αρμενία και την Γεωργία.
Ο Αμερικανός πρεσβευτής στην Ρωσία J. Hadsman είχε δηλώσει στις 3 Οκτωβρίου ότι σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου επί θεμάτων ασφαλείας J. Bolton, θα συναντηθεί στην Μόσχα με τον Patrushev το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου, με τον οποίο θα συζητήσει την κατάσταση στην Συρία και την Κορεατική Χερσόνησο.www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS