Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φορτσάκης: Η συμφωνία στο Eurogroup δεν είναι ούτε για να κλαίμε ούτε για να πανηγυρίζουμε

Φορτσάκης: Η συμφωνία στο Eurogroup δεν είναι ούτε για να κλαίμε ούτε για να πανηγυρίζουμε
Οι επενδυτές πρέπει να πειστούν ότι στην Ελλάδα υπάρχει σταθερότητα είπε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι η συμφωνία στην οποία κατέληξε η ελληνική κυβέρνηση με τους εταίρους στο τελευταίο Eurogroup δεν είναι ούτε για να κλαίμε ούτε για να πανηγυρίζουμε διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Θ. Φορτσάκης.
«Η συμφωνία της κυβέρνησης με τους εταίρους για την οικονομία δεν είναι για να κλαίμε, αλλά ούτε και για να πανηγυρίζουμε.
Πρέπει να ανασκουμπωθούμε και να κινητοποιήσουμε τους μηχανισμούς για την πάρει μπροστά η οικονομία» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Φορτσάκης.
Όπως είπε ο βουλευτής της ΝΔ, οι επενδυτές πρέπει να πειστούν ότι στην Ελλάδα υπάρχει σταθερότητα καθώς και ότι υπάρχουν κίνητρα όπως για παράδειγμα οι φορολογικές ελαφρύνσεις.
Αναφερόμενος στα περί Συνταγματικής Αναθεώρησης και στην πρόταση που φέρεται να ετοιμάζει να παρουσιάσει εντός του Ιουλίου η κυβέρνηση, ο κ.Φορτσάκης υποστήριξε ότι «δεν είναι η ώρα να ανοίξει η συζήτηση για τον διαχωρισμό κράτους-εκκλησίας».
«Αυτό που προέχει είναι να ανοίξουμε τις μεγάλες συνταγματικές αλλαγές που έχουν σχέση με την οικονομία» υπογράμμισε ο κ.Φορτσάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης