Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Η έξοδος της Ελλάδας από το πρόγραμμα διάσωσης θα είναι καθαρή από νέα μέτρα

Παππάς: Η έξοδος της Ελλάδας από το πρόγραμμα διάσωσης θα είναι καθαρή από νέα μέτρα
«Η έξοδος στις αγορές θα στηρίζεται στις επιδόσεις της οικονομίας και στην ευρωπαϊκή λύση στο ζήτημα του χρέους που ζητήσαμε και πετύχαμε», σημείωσε ο κ. Παππάς
Η έξοδος της Ελλάδας από το πρόγραμμα διάσωσης θα είναι καθαρή από νέα μέτρα, τόνισε απόψε (7/1/2018) ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού, «Epsilon»
«Η έξοδος στις αγορές θα στηρίζεται στις επιδόσεις της οικονομίας και στην ευρωπαϊκή λύση στο ζήτημα του χρέους που ζητήσαμε και πετύχαμε», σημείωσε ο κ. Παππάς.
Συνεχίζοντας, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, υποστήριξε πως η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι, όπου υπάρχει η δυνατότητα κλείνει τις πληγές που άνοιξε η κρίση.
«Κανείς δεν πίστευε ότι θα ερχόταν η ανάκαμψη, ότι θα είχαμε αύξηση απασχόλησης κατά 320.000 θέσεις και αύξηση των αμοιβών, 9% το 2016  και 3,5% το 2017», είπε χαρακτηριστικά.
Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής άσκησε δριμεία κριτική στη ΝΔ και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας πως «ξέμεινε από “πολιτικά καύσιμα” μιάς και το αφήγημα της κατάρρευσης απέτυχε παταγωδώς».
Όσον αφορά στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, υποστήριξε πως έχει μπει το νερό στο αυλάκι.
«Είναι μια εκ των υστέρων δικαίωση για εμάς το ότι πλέον καμία πλευρά δεν υποστηρίζει ότι πρέπει οι τηλεοπτικές άδειες να παρέχονται άνευ τιμήματος ή να είναι απεριόριστες», σημείωσε.
«Η κυβέρνηση δίνει τη μάχη μέχρις εσχάτων ώστε οι θέσεις εργασίας στα κανάλια που θα δημιουργηθούν να ξεπερνούν τις 2.800 και να είναι πλήρους απασχόλησης», τόνισε ο κ. Παππάς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης