Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βρούτσης (ΝΔ): Χωρίς επικούριση για πρώτη φορά 16.500 δικαιούχοι της Εθνικής Τράπεζας

Βρούτσης (ΝΔ): Χωρίς επικούριση για πρώτη φορά 16.500 δικαιούχοι της Εθνικής Τράπεζας
Δεν καταβλήθηκαν τα ποσά της επικούρισης σε 16.500 οικογένειες συνταξιούχων της Εθνικής Τράπεζας», ανέφερε ο Τομεάρχης Εργασίας, της ΝΔ, Γ. Βρούτσης
«Για πρώτη φορά, δεν καταβλήθηκαν - όπως θα έπρεπε - τα ποσά της επικούρισης σε 16.500 οικογένειες συνταξιούχων της Εθνικής Τράπεζας», ανέφερε σε δήλωσή του ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΝΔ,, βουλευτής Κυκλάδων, Γ. Βρούτσης.
Υπογράμμισε ότι «η δυσμενής αυτή εξέλιξη οδηγεί σε απόγνωση τους συνταξιούχους και τους εργαζόμενους της Εθνικής Τράπεζας, οι οποίοι - για πρώτη φορά - χάνουν ένα σημαντικό τμήμα του εισοδήματός τους».
Σύμφωνα με τον κ. Βρούτση,  «στο γεγονός αυτό, έρχεται να προστεθεί και η άκρως υποκριτική στάση της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, η οποία νίπτει τας χείρας της και επιρρίπτει την ευθύνη στην Τράπεζα».
 «Ακόμη μια κατηγορία συνταξιούχων της χώρας μας, βιώνει στο πετσί της την εξαπάτηση και το ανάλγητο πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, που άλλα υπόσχονταν προεκλογικά προκειμένου να υφαρπάξει την ψήφο τους και άλλα κάνει πράξη μετεκλογικά!», κατέληξε ο κ. Βρούτσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης