Μανιάτης: Το στοίχημα για την Κεντροαριστερά είναι η συμμετοχή του κόσμου στις εκλογές

Μανιάτης: Το στοίχημα για την Κεντροαριστερά είναι η συμμετοχή του κόσμου στις εκλογές
Όσοι περισσότεροι πολίτες έρθουν και ψηφίσουν, τόσο πιο δύσκολη θα είναι η διάσπαση του χώρου είπε ο κ.Μανιάτης
Την θέση ότι το στοίχημα για την Κεντροαριστερά είναι να συμμετάσχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου αρχηγού διατύπωσε ο υποψήφιος για την αρχηγία του νέου πολιτικού φορέα, Γ. Μανιάτης, τονίζοντας ότι αυτό θα είναι και ένα σαφές μήνυμα ότι ο χώρος θα παραμείνει ενωμένος ανεξάρτητα του ποιος θα εκλεγεί αρχηγός.
«Το πρώτο μέλημα όλων μας είναι - και πρέπει να είναι - να έλθουν όσο τον δυνατόν περισσότεροι πολίτες να μας τιμήσουν με την ψήφο τους και την παρουσία τους.
Θέλω να απευθύνω ένα κάλεσμα σε όλους τους πολίτες να έλθουν γι αυτήν την ιστορική σελίδα, που θέλουμε να γυρίσουμε, για να αλλάξει το μέλλον και της παράταξης και της πατρίδας μας, να μας τιμήσουν, ώστε να σταλεί το μήνυμα της προσπάθειας που κάνουμε» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ. Μανιάτης, ο ποίος υποστήριξε ότι «η ενότητα αποτελεί το μεγάλο διακύβευμα κι εδώ τίθεται το θέμα της ενοποίησης και της ενότητας των κοινοβουλευτικών ομάδων».
«Το τονίζω εδώ και 1,5 χρόνο, σε όλες μου τις δηλώσεις, ότι είναι απαραίτητο να πάψουμε πια να λειτουργούμε αποσπασματικά και μεμονωμένα.
Να στείλουμε το μήνυμα ότι εκλέγουμε νέο αρχηγό, διαμορφώνουμε νέο κόμμα και ενοποιούμε μία κοινοβουλευτική ομάδα.
Πρέπει να είναι καθαρό το μήνυμα που θα στείλουμε στους πολίτες.
Είναι εύκολες δικαιολογίες, ότι δήθεν θα μπορούν να μιλούν δύο αρχηγοί, δύο φορές.
Χρειάζεται μία πολύ καθαρή πολιτική τοποθέτηση» είπε ο κ.Μανιάτης, επισημαίνοντας πως ο νέος πολιτικός φορέας δεν πρέπει να γίνει συμπλήρωμα του ΣΥΡΙΖΑ ή της ΝΔ, αλλά θα πρέπει να είναι αυτός που θα διαμορφώσει το αυριανό παραγωγικό μοντέλο της Ελλάδας, που ξεπερνά την κρίση και διαμορφώνει το πλαίσιο για την Ελλάδα του αύριο.
«Το κορυφαίο μήνυμα και ο στόχος που έχουμε όλοι μας είναι να κάνουμε τη μεγάλη ανατροπή.
Μία μεγάλη ανατροπή στην παράταξή μας, ώστε να ξεπεράσουμε τη στασιμότητα του 7% και μια μεγάλη ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, έτσι ώστε το μεγάλο ποσοστό απογοητευμένων ψηφοφόρων από τον ΣΥΡΙΖΑ να μην οδεύσει προς τη συντηρητική ΝΔ, αλλά να εκφράσουμε εμείς αυτό που πραγματικά είναι η προοδευτική παράταξη» τόνισε ο κ.Μανιάτης.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS