Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βρούτσης (ΝΔ): Μεγαλείο αυτοεξευτελισμού και απύθμενο θράσος από πλευράς Σπίρτζη

Βρούτσης (ΝΔ): Μεγαλείο αυτοεξευτελισμού και απύθμενο θράσος από πλευράς Σπίρτζη
«Είναι ο ίδιος που, ως Πρόεδρος του Τ.Ε.Ε., καλούσε τους μηχανικούς να μην καταβάλουν τις εισφορές τους, ενώ τώρα που τους επέβαλε τριπλάσιες, τις απαιτεί»
Με ιδιαίτερα σκληρούς χαρακτηρισμούς απευθύνθηκε για το πρόσωπο του υπουργού Υποδομών ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή τις δηλώσεις του Χρήστου Σπίρτζη για παροχή έως και 14ης σύνταξης, σε περίπτωση που επιτευχθούν τα απαιτούμενα πλεονάσματα.
«Ο κ. Σπίρτζης, με απύθμενο θράσος, σήμερα, έταξε από την τηλεόραση ακόμη και 14η σύνταξη.
Το μεγαλείο του αυτοεξευτελισμού.
Είναι ο ίδιος που, ως Πρόεδρος του Τ.Ε.Ε., καλούσε τους μηχανικούς να μην καταβάλουν τις εισφορές τους, ενώ τώρα που τους επέβαλε τριπλάσιες, τις απαιτεί.
Ανήκει στην κυβέρνηση που έφερε εξοντωτικές εισφορές στους ελεύθερους επαγγελματίες, έκοψε κύριες και επικουρικές συντάξει, μερίσματα του ΕΚΑΣ των χαμηλοσυνταξιούχων, καθώς και το 25% των κύριων συντάξεων στους νέους συνταξιούχους.
Είναι ο ίδιος που ετοιμάζεται να ψηφίσει με όλο τον ΣΥΡΙΖΑ και άλλους φόρους και μειώσεις συντάξεων για να κρατηθούν στην εξουσία», δήλωσε ο κ. Γιάννης Βρούτσης, σχολιάζοντας ότι στην κυβέρνηση «θα έπρεπε να ντρέπονται και όχι να παίζουν με τη νοημοσύνη και την αγωνία των πολιτών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης