Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Αττικό Μετρό: Εντός του 2017 θα ολοκληρωθεί η προέκταση του τραμ στον Πειραιά

Αττικό Μετρό: Εντός του 2017 θα ολοκληρωθεί η προέκταση του τραμ στον Πειραιά
Οι εκπρόσωποι της Αττικό Μετρό έδωσαν το παρόν στη διευρυμένη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Πειραιά 
Εντός του 2017 θα έχει ολοκληρωθεί το έργο προέκτασης του τραμ στον Πειραιά, σύμφωνα όσα ανακοίνωσαν οι εκπρόσωποι της Αττικό Μετρό ΑΕ.
Επίσης, η εταιρεία γνωστοποίησε πως το 2020 θα ολοκληρωθεί στην περιοχή και το έργο του μετρό.
Οι εκπρόσωποι της Αττικό Μετρό έδωσαν το παρόν στη διευρυμένη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Πειραιά μετά από πρωτοβουλία του δημάρχου Γιάννη Μώραλη, με θέμα το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των έργων του μετρό και του τραμ που βρίσκονται σε εξέλιξη στην πόλη.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο γενικός διευθυντής και εκπρόσωποι της εταιρείας, οι εκπρόσωποι ανάδοχων εταιρειών που υλοποιούν τα έργα του μετρό και του τραμ, ο διοικητής της Τροχαίας Πειραιά Σπύρος Λάσκος, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νίκος Μανεσιώτης και Παύλος Πολιτάκης αντίστοιχα, ο αντιδήμαρχος Οδοποιίας Αλέξανδρος Αργουδέλης, ο πρόεδρος της Ε΄ δημοτικής κοινότητας Γιάννης Βοϊδονικόλας και ο διευθυντής Οδοποιίας του δήμου Πειραιά Αχιλλέας Κουτσοδόντης.
Ο δήμαρχος Πειραιά έθεσε μετ’ επιτάσεως την ανάγκη οριστικοποίησης του χρονοδιαγράμματος για την ολοκλήρωση των εργασιών του τραμ και του μετρό, καθώς και επιμέρους ζητήματα που αφορούν στην καθημερινή λειτουργία της πόλης, αναφορικά με τη λειτουργία των εργοταξίων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης