Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βενιζέλος: Ο κ. Καμμένος χυδαιολογεί συνεχώς με αόριστες αναφορές για την οικογένεια της συζύγου μου

Βενιζέλος: Ο κ. Καμμένος χυδαιολογεί συνεχώς με αόριστες αναφορές για την οικογένεια της συζύγου μου
Κλώνος του Π. Καμμένου ο Αλ. Τσίπρας, σύμφωνα με τον Ευάγγελο Βενιζέλο 
Ο κ. Καμμένος χυδαιολογεί συνεχώς με αόριστες αναφορές για τη σύζυγό μου και την οικογένειά της, ανέφερε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος πήρε τον λόγο επί προσωπικού, μετά την επίθεση που του έκανε ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος ανέφερε πως «ο Ευ. Βενιζέλος δεν ήρθε εδώ γιατί την τελευταία φορά που μιλήσαμε με φώναζε «αλητάμπουρα» όταν ρώτησα αν υπήρχαν μετοχές του ομίλου Βγενόπουλου στο οικογενειακό του περιβάλλον. Τώρα που βγήκε η δίωξη κατά του Βγενόπουλου τα τέσσερα μέλη Μπακατσέλου είναι ή δεν είναι μέτοχοι;».
Ειδικότερα, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε πως ο κ. Καμμένος χυδαιολογεί συνεχώς με αόριστες αναφορές, ενώ προσέθεσε πως η σύζυγος του ανήκει σε μία συντηρητική οικογένεια, πολυμελή, τα οποία ο ΥΕΘΑ συγχέει μόνιμα. Παράλληλα ο κ. Βενιζέλος είπε πως η οικογένεια της συζύγου της έχει στενές σχέσεις με τον Κώστα Καραμανλή, καλώντας τον κ. Καμμένο να ρωτήσει αυτόν για την οικογένεια Μπακατσέλου, δεδομένου, άλλωστε, ότι επικαλείται συνεχώς τον τέως πρωθυπουργό.
Νωρίτερα είχε αναφερθεί στο περίφημο «ποτό» στο Μαξίμου λέγοντας πως ο κ. Τσίπρας μιλάει πλέον σαν κλώνος του κ. Καμμένου, ωστόσο ο ΥΕΘΑ όπως είπε εξακολουθεί να έχει την δική του «αξία».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης